Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mitől büdös a kés, húsvágás után?

Kisdanibrian19830112 kérdése:

Mitől büdös a kés, húsvágás után?

Figyelt kérdés
Nem lehet leszedni a pengéről a hússzagot sehogy sem!

tegnapelőtt 21:29
 1/5 A kérdező kommentje:
Mivel tudnám a pengét lepucolni húsvágás után?
tegnapelőtt 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Valószínű nem túl friss vagy akár romlott volt a husi.

Párszor el kell mosogatni, de ha nem jön ki belőle, akkor kuka.

tegnapelőtt 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Az butaság. Egy pengét simán le lehet mosni tisztára. Túl sokáig maradt husos és rászáradt, azt kis áztatással fel kell oldani. Ha szarul van élezve, akkor a bordázott élre is rátapad minden.
tegnap 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mosószeres vízben elmosod nem lehet szaga.

Húsnak egyébként jellegtelen illata van.

tegnap 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Mosogató szert kell használni a mosogatáshoz.
ma 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!