Szerinted mesterséges intelligencia segítségével lehetséges megalkotni a majdnem tökéletes nőt? Értve ezalatt azt, hogy a modell a lehető legtöbb ember tetszését elnyeri - férfiakét és nőkét egyaránt.
Figyelt kérdés
dec. 30. 20:16
1/15 anonim válasza:
Elég, ha rákeresel nemzetközi legszebb nők listákra.
2/15 A kérdező kommentje:
Mit írjak be?
dec. 30. 20:35
3/15 anonim válasza:
begin teremtés;
ai.create.(tökéletes[nő]);
_add(szem[zöld],haj[szőke],szem[2]);
ai.system.print3D(nő);
repeat;
end;
4/15 A kérdező kommentje:
Ott van pl. Bíró Ada virtuális karaktere. Ki van húzva a szemöldöke, arcán smink, pirosító, ajkain rúzs, körmei kifestve. Nem lehet megalkotni egy olyan modellt, amelyik látszólag természetesen szép?
dec. 30. 21:30
6/15 anonim válasza:
Mindent lehet de akkor ezt magyarázd el részletesen halálpontosan az AI-nak hogy smink/tetkó/festék stb. Nélküli nőt teremtsen neked.
7/15 anonim válasza:
Ahogy 1000 emberből, 1 millió emberből, stb. is ki lehet választani 1-et, akit a legmagasabb százalékban tart szépnek a többi ember.
9/15 A kérdező kommentje:
Igen, a valóságban is rengeteg szép nő van. Arra vagyok kíváncsi, hogy a szépség vajon felülmúlható e AI segítségével. Az alapanyag lehetne akár egy létező nő is. Közmegegyezéses tökéletességre gondoltam, tehát a modell folyamatos fejlesztésére, hogy egy 10-es skálán a 10-es felé konvergáljon. Ehhez persze azt kellene megismerni, mik azok az apró változtatások, amelyek az emberek többségének a tetszését elnyerik.
dec. 30. 21:55
10/15 anonim válasza:
Bármi, ami a legtöbb ember tetszését elnyeri nem a legjobb, hanem a legközépszerűbb, mert mindenki és akárki elvárásainak megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!