Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha visszautazhatnátok az...

Ha visszautazhatnátok az időben, mikyen eseményeket néznétek meg?

Figyelt kérdés
Én pár bibliai eseményt megnéznék pl. maga Jézust, hogy létezett-e, Noé bárkáját, az ókori világ 7 csodáját, Athént fénykorában, meg még sokmindent, majd leírom kommentben, ha titeket is érdekel a téma
nov. 21. 14:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, az Alexandriai könyvtárat én is megnézném. Meg kíváncsi lennék, hogy az akkori civilizáció hogy tudta ezeket a nagy épuleteket megépíteni, mint a Parthenónt, Gízai piramist, Stonehenge, Göbekli tepe stb.
nov. 21. 16:46
 12/15 TappancsMancs ***** válasza:

10/ Igen. Nem is vitatom. Az Alexandriai Könyvtárat inkább csak kapásból írtam és inkább a kérdésre adható válasz jellegeként, hogy nem feltétlenül a "látványos" eseményekre lenne érdemes összpontosítani egy időutazásnál. A könyvtár maga kb másolatokat tartalmazott és ugyanazok máshol is megvoltak, de ettől még nem feltétlenül maradt meg minden máig azokból sem. Szóval ugyanaz másol is megtalálható volt, de ha vissza lehetne menni az időben, akkor még mindig gyorsabb infó adag lenne az ókor nagy könyvtára, mint embereket keresni és megkérdezgetni tőlük ugyanazt, vagy megnézni az Alexandriai Könyvtárleégését. Bár a kérdező talán nem pont így kérdezte... :P

Több esemény esetén már inkább válogatni lehetne. A piramisok építése biztosan érdekes lenne, de a 15 000 évvel ez előtti Európa normál élete is az lenne.

nov. 21. 20:00
 13/15 anonim ***** válasza:
71%
Ha már könyvtár, becsücsülnék pár napra a Corvinákat nézegetni.
nov. 21. 23:37
 14/15 anonim ***** válasza:
71%

Én a Chitzén Iztá építésébe is belepillantanék...

De nem is feltétlenül utaznék nagyon sokat vissza, Woodstockba is elugranék 😀

nov. 22. 00:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Én inkább megnézném a Ganz villamos laboratóriumokat a fénykorukban.

Leonardót munka közben.

Edison és Tesla munkáit, munkamódszereiket.

jan. 14. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!