Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha visszautazhatnátok az...

Ha visszautazhatnátok az időben, mikyen eseményeket néznétek meg?

Figyelt kérdés
Én pár bibliai eseményt megnéznék pl. maga Jézust, hogy létezett-e, Noé bárkáját, az ókori világ 7 csodáját, Athént fénykorában, meg még sokmindent, majd leírom kommentben, ha titeket is érdekel a téma
nov. 21. 14:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

Nagy Sándort nézném meg, amit útnak indul a perzsa hadjáratra.

Megindító lenne látni azt a 20 éves srácot, aki inspirál engem, így kb. 2300 évvel később.

nov. 21. 14:51
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen, azt én is megnézném. Esetleg még valamit?
nov. 21. 14:56
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Mennyi eseményt nézhetnék meg? Korlátlan lehetőségem lenne? Mert akkor egy teljes évig csak utazgatnék az időben, annyi minden érdekelne.
nov. 21. 15:01
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát sorold fel ami a legjobban érdekelne, mondjuk számodra a legfontosabb 10-et
nov. 21. 15:04
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Hogyan lehetne választani aközött, hogy lássam a Thermopülai-szorosban helytálló hősöket, vagy a Babilónba bevonuló görögöket, és aközött, hogy halljam élőben Kossuth beszédét? Nem tudnék megjelölni egy történelmi eseményt, de tíz ilyet sem, ami ne más, ugyanolyan nagyszerű pillanattól fosztana meg.
nov. 21. 15:51
 6/14 A nagy Levin ***** válasza:
40%

Valamelyik Árpád- házi király koronázását a fehérvári bazilikában. Persze volna még pár ötletem.

Fényképezni is lehetne?

nov. 21. 16:04
 7/14 A kérdező kommentje:
Bármit, annyit soroltok fel, amennyit akartok.
nov. 21. 16:05
 8/14 TappancsMancs ***** válasza:
79%
Én nem az ilyeneket nézném meg, hogy Kossuth beszéde vagy ismert ütközetek, mert ezekről a lényeget azért tudjuk. Inkább a hiányzó dolgokat, amikről nem maradt semmi feljegyzés. És az időben inkább visszább, mint Kossuth aki alig 200 év és sok írott anyagunk is van róla.
nov. 21. 16:27
 9/14 TappancsMancs ***** válasza:
40%
Például nem az Alexandriai Könyvtár felgyújtását nézném meg, hanem lefotóznám cakli pakli az összes iratot. :)
nov. 21. 16:29
 10/14 anonim ***** válasza:
40%

Az alexandriai könyvtár anyaga másolat volt, a gyűjteménye úgy bővült, hogy mindenhonnan bekérették a fontosabb műveket, lemásolták, és aztán vagy az eredetit, vagy a másolatot visszaküldték.

nov. 21. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!