Ha a gorillák az emberek közeli rokonai, akkor nem kéne ember-gorilla hibrideket létrehozni, hogy így létrejöjjön egy szuperfaj aminek egyedei olyan erősek mint egy gorilla, és olyan okosak mint egy ember?
#10 - kérdező írta:
"Csak szerintem jó lenne hogyha tökéletesíteni tudnánk az emberiséget. Meg én pl.: rendszeresen gyúrok, és örülnék ha olyan erős lennék mint egy gorilla, és azon gondolkoztam hogy ez jó lenne ha a jövőbeli generációknak megadatna. Szóval ezért lenne értelme ezeknek a hibrideknek"
Válasz:
Értem én, hogy te egy gorillává akarsz elállatiasodni, mert hiányos a toronyszervered konfigurációja - sajna neked csak ezt dobta a gép - de a többiek inkább emberibb emberré szeretnének válni, ami az észbeli készségek fejlesztésén alapul, nem a vázizomzatén!
😃😄😎
Evolúciósan az embernek nincs rá szüksége ahhoz, hogy olyan erős legyen, mint a gorilla, a gorillának pedig nincs rá szüksége, hogy emberi típusú intelligenciája legyen. A saját környezetükben mindkét faj ezekkel a paraméterekkel eredményes.
Ennyi erővel keresztezhetnénk magunkat tintahalakkal is, mert milyen menő lenne a sok kar meg a több ezer méter mélységben úszkálás, de kurvára nincs szükségünk egyik készségre se.
most végig fogod kérdezni ezt az összes emberszabásúval? Felteszem, ezt is te kérdezted:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomany..
Megspórolok neked egy kis időt: nem lehet nemzőképes utódokat létrehozni az ember és a gorilla/csimpánz/orángután/gibbonfélék között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!