Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Ha meguntam az emberek között...

Ha meguntam az emberek között az életet, akkor szerintetek járható út elutazok egy afrikai dzsungelbe, ott csatlakozok egy gorilla csapathoz, és a hátralévő életemet velük élem a vadonban? Mit tegyek hogy az ezüsthátú elfogadjon engem?

Figyelt kérdés
22/F

szept. 30. 07:46
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
78%

Ennyi idős korban már nagyon nehéz lenne a dzsungelkörülményekhez hozzá szokni, még egy afrikainak is. Két nap után jönnél haza. Szóval nem a gorillák lennének a legnagyobb gondod.

Alapos felkészüléssel tudom csak elképzelni.

szept. 30. 08:07
 2/23 anonim ***** válasza:
78%
Semmi különöset nem kell tenned! Amikor megkíván, úgy is magáévá tesz és amikor már lötyögni fog benned, szétcincál, mint egy fecnire írt telefonszámot!
szept. 30. 08:10
 3/23 anonim válasza:
89%
Ennek semmi akadálya és a 100%-os siker is garantált. Mindössze annyit kell tenned, hogy felkerekedsz és odamész a gorillacsapathoz. Innentől kezdve a hátralévő életed velük fogod tölteni. Valószínűleg ez nem lesz több néhány másodpercnél, de legalább teljesül a vágyad.
szept. 30. 08:15
 4/23 anonim ***** válasza:
79%
Simán megoldható. Frankfurtból vagy Londonból repulsz közép-afrikaba és máris ott huhoghatsz a majmokkal
szept. 30. 08:36
 5/23 anonim ***** válasza:
88%

Simán megoldható, hogy a hátralévő életed egy gorillacsapattal töltöd.

Azt a három percet majd kibírod valahogy...

szept. 30. 08:43
 6/23 anonim ***** válasza:
94%
Gorillák kerülik az embert. Nem fog széttépni hacsak nem fenyegetve érzi magát. Előbb elmenekül minthogy befogadjon
szept. 30. 08:55
 7/23 Vuk-91 ***** válasza:
93%
Szerintem inkább célozd meg az egyik közeli erdőt. A Gorillák vagy elfutnak előled, vagy ha sarokba szorítva érzik magukat... nos kivégeznek.
szept. 30. 09:11
 8/23 anonim ***** válasza:
95%
Ez persze nem komoly kerdes, de Dian Fossey es George Schaller ugy csinalta, hogy honaprol honapra a kozelukben tartozkodtak es a leheto legcsendesebben, egyaltalan nem feltunoen viselkedtek, lehetoleg ultek, fekudtek vagy meghajolva, nem egyenesen allva jartak, utanoztak a gorillak nyugodt hangulatban hallatott, csendesen mormogo hangjat, mimeltek az evest, nem neztek egyenesen a szemukbe, stb. De ok termeszetesen hoztak magukkal az ennivalot es hazajartak vacsorazni. Az ember emesztorendszere egyszeruen nem tudna feldolgozni azokat a novenyeket, amelyek a gorillak esznek, ugyhogy a taplalkozassal tobb bajod lenne, mint a gorillakkal.
szept. 30. 09:12
 9/23 A kérdező kommentje:
#8 De komolyan gondoltam.
szept. 30. 09:14
 10/23 anonim ***** válasza:
91%
Lószart gondolsz te komolyan, csak unatkozol. Semmittevésedven ez a legnagyobb gondod.
szept. 30. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!