Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ételmutációk(?)

Ételmutációk(?)

Figyelt kérdés
Hogyan lehet egy-egy összetevő megváltoztatásával eljutni a marhapörkölttől a sztrapacskáig?
okt. 25. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy deléció mindenképpen kell, mert a sztrapacska csak 11 karakter.
okt. 25. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:

:)

Összetevőkra gondoltam! :)

okt. 25. 18:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell variálni az előírt gyógyszeradagot. Ha valami problémád van, akkor az orvosoddal újra állíttasd be a napi dózist!
okt. 25. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Kell a két recept. A marhapörköltből kiveszel egy összetevőt és átteszed a másikba. Ezt addig folytatod, amíg a marhapörköltből végül sztrapacska lesz.


Csak arra ügyelj, hogy ne a folyamat közepén érkezzenek a vacsoravendégek.

okt. 25. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
Fogod a marhapörköltet, beletöltöd egy 3D-nyomtatóba, és nyomtatsz vele magadnak sztrapacskát.
okt. 25. 23:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:

Tanuld meg hozzá használni ezt az AI alkalmazást:

[link]

Hát nem fantasztikusak ezek a vizuális mutációk?

🤘🤪🤘

okt. 25. 23:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:
Őrülten:o
okt. 26. 09:37
 8/10 A kérdező kommentje:

A tokány borssal, gombával, füstölt szalonnával, tejföllel ízesített húsétel. (Wikipédia)


Akkor az 5 alapösszetevőt már ismerjük.:)


" Az igazi tokány lelke a bors és a majoránna. "


Beszúrhatunk majoránnát is.:)

okt. 26. 09:44
 9/10 A kérdező kommentje:

"Termékfejlesztés


Vállalkozásunkkal együtt működő technológus szakembereink segítségével technológiai szaktanácsadást és termékfejlesztést vállalunk az alábbi területeken:


Tejipari termékek gyártása és termékfejlesztés

Húsipari termékek gyártása és termékfejlesztés

Édesipari és sütőipari termék gyártás és termékfejlesztés

Étrendkiegészítő termékek fejlesztése, tanácsadás


Tejipari termékek technológiai szaktanácsadását a kis kapacitású üzemek és a nagyobb volument előállító tejüzemek számára egyarát biztosítunk. Kutteres tejtermékek, ízesített tejtermékek és egyéb tejtermékek receptúra kidolgozását kis kapacitású minta gyártással együtt is biztosítani tudjuk.


Húsipari technológus és Mesteroktató Kollégánk együttműködésében vállaljuk húsipari termékek receptúra szerinti gyártását, termékek gyártás technológiájának bemutatását, oktatását. Fűszerek, adalékanyagok beszerzésében való segédkezés, ajánlás a vállalkozás profiljának megfelelően.


Édesipari és sütőipari termékek fejlesztését és kis kapacitású minta gyártását vállaljuk, illetve technológiai tanácsadásban segédkezünk.


Felkeltette érdeklődését termékfejlesztési-, vagy technológiai szaktanácsadásunk?"

okt. 29. 15:00
 10/10 A kérdező kommentje:
A 90-es évek elején volt néhány ilyen klip. Azt hittem LSD.
nov. 1. 18:07

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!