A citrom LEVÉBEN a C-vitaminon kívül milyen vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, egyebek találhatók?! Találtam citromra vonatkozó leírást, de az nem volt kifejtve, hogy a felsorolt tápanyagok a gyümölcs mely részeiben vannak.
Figyelt kérdés
A kérdésem az is, hogy a citrom levében milyen összetevők vannak és mik vannak a többi részében? A fehér részében, a héjában, a rostokban, hártyában, magjaiban?
Héjával együtt kellene fogyasztani, úgy lenne a legegészségesebb?
Persze, egy olyan ideális esetben, amelyben az adott gyümölcs ökológiai gazdálkodásból származik.
Félretéve az előítéleket és a megszokásokat, úgy lenne a legegészségesebb? Egészben?
okt. 10. 23:24
1/2 anonim válasza:
A legfontosabb a citromsav - attól olyan eszement savanyú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!