Hogyan lehet valakiből szimbólum-kutató?
Szerintem etnológusok, kultúrális antropológusok (vagy valami hasonló :)) lehetnek , illetve, ha egy konkrét témával kapcsolatos (pl.: vallási szimbolumok), akkor ahhoz kapcsolódó végzettségű (pl. vallástörténész).
De pont annyira (nem) értek a dologhoz, mint az első hozzászóló, csak látom reggel óta nem jött másik válasz :D:D
Indiana Jones, Davinchi-kód és hasonló kiszínezett történetekben ez nagyon izgalmas szakágnak hangzik, de amúgy iszonyat száraz, nagyon alul foglalkoztatott (ritkán van mivel foglalkoznia), és mindezen túl is, még csak igazi kereslet sincs rá hazánkban.
(ahogy eleve a való, non-fiktív életben az egész világon sincs azon a 3-4 szakmájában gyökeret vert emberen kívül, akiknek jóval több gyakorlati tapasztalata van annál, semhogy bárki is le akarná őket cserélni)
Én gyerekként űrhajós akartam lenni, aztán több eszem lett. Gondold át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!