Járt ember a holdon vagy csak egy stúdióban vették fel a holdraszallas t?
Figyelt kérdés
aug. 18. 08:35
1/8 anonim válasza:
Nagyon gyenge bait. Ebből nem lesz vita báttyám, ennél valami jobbat kell kitalálnod.
Keresd fel a napiincelt, az ő trollkodása elég magas minőségű. Kérj tőle pár tanácsot.
2/8 anonim válasza:
Stanley Kubrickot kérték fel a felvétel megrendezésére. Ő azonban olyan maximalista volt, hogy a felvételeket végül a Holdon készítette el.
3/8 anonim válasza:
Igen, Kubrick ragaszkodott az eredeti helyszínhez...
4/8 anonim válasza:
Járt már ember a Holdon, csak éppen nem '69-ben, amiről a híres holdraszállós videó is van, hanem csak jóval később.
5/8 anonim válasza:
Szerintem jóval egyszerűbb feladat az igazi holdraszállás, mint megkreálni ezernyi hitelesnek tűnő fotót, több száz kg hamis holdkőzetet, illetve több tízezernyi beszervezett munkatársat felügyelni.
A mai napig nem került elő semmi komoly ellen-bizonyíték pár alusapkás megélhetési konteós vergődésén kívül.
6/8 anonim válasza:
Licsit már unalmas az ilyen heccelés, veszekedni se érdemes rajta.
Irány az ezotéria.
7/8 anonim válasza:
Nézd meg a vigyél el a holdra című filmet. Részletes magyarázatot ad.
8/8 anonim válasza:
Ha a gravitáció hatoda a földiének és az asztronauta a földön mondjuk 30 cm-rre lenne képes felugrani ebben a szerelésban,miért nem láttunk mondjuk másfél métereket ugráló asztronautákat ,figyelembe véve azt is,hogy nincs légellenálás sem? Aztán,egy ilyen gyenge gravitáció esetén,miért nem szállong a holdpor egy fél órán át,felhőbe burkolva az utazót,hisz nagyanyám padlásán mindig ez történt. A viszonylag gyorsan közlekedő holdjármű miért nem döl fel,ha az első kereke belemegy egy nagyobb mélyedésbe,miért tér vissza olyan gyorsan a normális "kerékvágásba"? Az ürhajós miért mászik fel a létrán,miért nem ugrik fel a hatodik fokára? Mekkora port kavar a leszállásnál,felszállásnál,figyelembe véve azt is,hogy a légkör hiánya miatt nincs kölcsönhatás a hajtóanyag és -nem létező-légrészecskék között? Nincs egy lekapcsolható 'szelfi bot" és egy eldobható kamera, ami kibirja a gyorsulást ellenállás hiányában, hogy lássunk egy nagyon hihető felszállás?tEgyet láttam de az olyan volt,mint az úttörő rakéták indítása.Egy pukkanás és tovább semmi, eltűnt. Ezek csak az én kérdéseim,még mindig nem mondtam azt,hogy nem jártak ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!