Elszorított testrész leesése?
Egy hajszál ehhez túl gyenge. De egyébként igen, ha teljesen (és elég erősen) elkötsz egy ujjat, az el fog halni és idővel le is eshet. Kecskék és birkák herélésére használnak is olyan módszert, ahol egy erős gumigyűrűvel elszorítják az állat herezacskóját a tövénél, aztán az egy idő elteltével leesik. Csontokat és porcot tartalmazó testrész persze nehezebben esik le, de le tud az is.
Ezt önmagukon kipróbáló emberek elmondása alapján viszont ez borzasztóan fájdalmas. Ami logikus, mivel a szorítás csak a vérkeringést zárja el, az idegi ingerületvezetést nem. Ebből adódóan a történet már ott megbukik, hogy ezt nem tudnák a szülők nem észrevenni, ugyanis a baba megállás nélkül ordítana a fájdalomtól, potenciálisan napokig, amíg a szövet kellően elhal, hogy már az idegek se működjenek. Ha a gyereked órák óta üvölt és nem tudod mi baja van, be fogsz vele menni a sürgősségire.
„Azt olvastam egy cikkben...”
Oké, mi is szivesen elolvasnánk, hol az a cikk?
Durva ez a herélős sztori 😵💫 köszi az infót, nekem is furcsának hangzott😀 meg már azért gondolom azt észre veszik a szülők ha nagyon bepirosodik...😅 onnan azért még idő mire elhal gondolom (bár nincs eü végzettségem)
Hát honnan tudjam már, olvassál újságot hátha belebotlasz😅 egyébként hazudtam és le akarom bénítani a gyerekemet... vagy mégis mit gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!