A kivégzések miért hajnalban voltak?
Figyelt kérdés
Régen hallottam a rádióban erről.Elhangzott, hogy ennek határozott oka volt, de elfelejtettem. Annyia emlékszem, hogy a halálraitélt jobban szenvedjen.2010. okt. 29. 11:49
2/18 anonim válasza:
Azért, hogy jól induljon a nap.
3/18 anonim válasza:
Hát...ELméletileg a melatonin szint reggel 7-re csökken le, tehát enyhe kábulatban van addig az ember. Szerintem a kivégzésnél éppenhogy nem volt cél a szenvedés, mármint a kegyetlenkedés értelmében.
5/18 anonim válasza:
Édesapám meg arról mesélt, hogy a kivégző hóhért minden kivégzése után halálra ítélték, majd egy másik törvény felmentette. Arról is mesélt, hogy volt olyan kivégzés amit vízcseppel hajtották végre. Leültették az elitéltet egy székre, és fölötte vízcseppet cseppentettek a fejére. Végül a vízcseppet úgy érezte mintha téglasúlyú lenne, végül belehalt ebbe a módszerbe.
6/18 anonim válasza:
Attól ugyan nem halt volna meg, de kínvallatásnak bizony eszköze volt-néhol még most is az. Idegesítő nagyon, de nem halálos
7/18 anonim válasza:
En nem teljesen ertem, vizcsepptol hogy halt meg az ember? vagy hogy lehetett fajdalmas neki?
8/18 anonim válasza:
A vízcseppes módszer kínzás volt, nem kivégzés.
Ha valaki bele is halt, az az alvásmegvonás miatt lehetett.
9/18 anonim válasza:
De azt nem ertem mitol erezte teglasulyunak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!