Milyen lehet a túlvilág?
A választ megkapod, ha követed az alábbi lépéseket:
1, írj be egy számológépedbe egy tetszőleges számot
2, majd ezt oszd el nullával
3, nézd meg mit ír ki
Indoklás: a tudományban nem értelmezzük a "túlvilág" fogalmát, a kérdésed ugyanolan értelmetlen, mintha nullával próbálnál osztani...
aha!
3.válaszoló
Gondolom ezzel arra akartál kilyukadni hogy ez a kérdés teljes mértékben nem tartozik a tudományokhoz!
Megértelek!
De vannak olyan emberek akik pl. szellemeket idéznek vagy keresnek tehát kapcsolatba lépnek a túlvilággal!
És ezeket tudományként léptetik fel!
Bár én épp ezért írtam az egyéb kérdésekbe!
szóval lehet engem etetnek hülyeséggel de nemtudom!
azért persze köszönöm mindenkinek!!!!!! ;)
"És ezeket tudományként léptetik fel!"
Csak szeretnék, ha annak nézné valaki.
De a tudomány egészen másképp működik.
A túlvilágot azért nem lehet tudományosan vizsgálni, mert semmiféle olyan vonatkozása nincs, amit vizsgálni lehetne.
A szellemek és más parajelenségek hatása viszont vizsgálható. Az eddigi eredmények rendkívül szerények... valahogy minden médium hatákonysága 99.99%-kal csökken, ha szigorúan rögzítve vannak a körülmények.
Azért nem kell mindjárt egymás torkának ugrani.
Mindenki szeretne abban a tudatban élni, hogy halálunk után a tudatunk nem semmisül meg. Én sem hiszek ebben, sőt nagyon elkeserítőnek tartom ezt a gondolatot.
Szerintem a tudatunk visszakerül az Univerzumban jelenlévő intelligenciához. Húúú! Ez most biztos vmi távolkeleti természetisten-vallásos téma, mi?
Én abban hiszek, hogy isten maga az értelem, az anyag mélyén és bennünk rejlő értelem. Nézz körül a világban! Mit látsz? Az alma lefelé esik, a föld forog, E=mc2, és fel tudod tenni a kérdést: mi történik velem, ha meghalok?
Egyértelmű , hogy az univerzum egy értelmes hely, szabályokra, megváltoztathatatlan törvényekre épül, ami egyértelműen egy intelligens rendszer, Szerintem ez az intelligencia maga isten, az ember tudata, lelke pedig ennek az intelligenciának a megnyilvánulása. Halálunk után ez az értelem visszatér az anyagba, és a világ részévé válik/válunk.
A mennyország nem egy hely, tele angyalokkal és nagy fehér fénnyel, hanem egy állapot, melyet csak a nyugodt lélek érhet el. Ki a nyugodt lélek? A tiszta lelkiismeretű.
De ez persze csak az én elméletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!