A nők jobban vonzódnak a sötét triász személyiségű férfiakhoz?
Figyelt kérdés
Most elsősorban Carter 2014-es kutatására hivatkozom.
Evolúciós tekintetben az alacsony empátia, kegyetlenség előny lehetett a párzási versenyben?
2024. febr. 23. 10:54
2/15 Hintalow válasza:
Most elsősorban Carter doktor a vèszhelyzetből, vagy John Carter Burroughs Mars ciklusából?
Mer' nem mindegy ☝️
3/15 anonim válasza:
"Evolúciós tekintetben az alacsony empátia, kegyetlenség előny lehetett a párzási versenyben?"
Előny is lehetett, hátrány is lehetett. Végeredmény: minden emberben van több-kevesebb hajlam a kegyetlenségre, de valakiben egészen minimális, valakiben egészen sok.
4/15 Hintalow válasza:
Elkezd megint itt valaki komolyan válaszolgatni erre a borzalomra (bár szerintem ez maga a jókèpessègű egy másik fiokkal) aztán erre kemènyedik neki a kicsi nokedlija 😅
5/15 anonim válasza:
Helyzete (na meg embere) válogatja hogy kinek épp mi előny és mi hátrány. Ha általánosítasz, mindenképpen fals eredményre jutsz.
6/15 anonim válasza:
Most tényleg azt akarod kiharcolni, hogy megdugjalak? Hol a házipálinkám?
7/15 A kérdező kommentje:
6
Hány éves tetszik lenni Ildikó néni? Csak azért kérdem mert bizonyos korhatár felett nem ér és ugyanúgy incel maradok…
2024. febr. 23. 12:35
8/15 anonim válasza:
Mennyinek szeretnéd ha lennék? Majd úgy öltözök fel, hogy annyinak tűnjek.
9/15 anonim válasza:
Élő közvetítést kérünk róla!
Bár szerintem ez egy lekonyulós incel...
10/15 Kólauborkával válasza:
Nekem csak egy dolgon akadt meg a szemem: pálinkáért dugás? Na gyere aranyom, ilyen lehetöséget nem szalajtok el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!