Mi a véleményetek Nikola Tesla munkásságáról?
Mondtam.
Magadnak is köszönheted, értelmes ember már ide nem ír.
(Igen, tudom, én sem vagyok az. Azért írok, mert talán valami pozitív is megmozdul benned.)
Tetszik hogy egyik pillanatban arról beszélsz hogy a középkorban atomháborúztak majd utánna arra teszel utalást hogy azért nem volt budi a templomban meg csapvíz mert valami történt a rómaiak után ami miatt visszamaradottak lettünk
Most akkor melyik?
Ennyi ésszel nehéz lehet életben maradni már nem azért
Hm,szerintem es a fekete-feher tények szerint azért ez több sebből vérzik. Edison pedig szimplán nem fizette ki Neki azt az összeget, amiben megallapodtak, mert Edison full komolyan azt mondta,hogy ő csak viccelt az összeggel. Tény,hogy akkoriban irreálisan magas árat mondott.
Személyiségét pedig szinte mindenki, meg a többi szakmabeli,aki nem értett vele egyet is dicsérte,és nem csak a halála után,hanem életében is.
Lehet,hogy egy két találmányaval voltak atfedesek más feltalálok talalmanyaival, de hogy az összeset mástól lopta,az nagyon erős tulzas😀 ezzel soha meg se vádolták konkrétan.
Mintha egy teljesen másik emberről írtál volna. Persze elfogadom a véleményed,csak konkrétan ez nem így volt,akárhonnan nézzük 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!