Valóban Teslától származik a" lapos föld "gondolata?
Egyik barátom mutatott egy oldalt, amiben egy állítólagos Tesla idézet található. Ebben Tesla kifejti, hogy a Föld egy Tesla coil, amiben az éter közvetíti az elektromágnességet a Nap és Hold közt és ez a titokzatos elektromágneses mező levitáltatja a mesterséges Napot a Holddal. [link]
Kiírtam szó szerint, nektek : "Earth is a realm, it is not a planet. It is not an object, therefore, it has no edge. Earth would be more easily defined as a system environment. Earth is also a machine, it is a Tesla coil. The sun and moon are powered wirelessly with the electromagnetic field (the Aether). This field also suspends the celestial spheres with electo-magnetic levitation. Electromag levitation disproves gravity because the only force you need to counter is the electromagnetic force, not gravity. The stars are attached to the FIRMAMENT."
avagy : "A föld az egy birodalom/sík/világ, s NEM egy bolygó. A föld nem egy tárgy, tehát nincs széle. A földet leginkább úgy lehetne definiálni mint egy környezeti rendszert. A föld valójában egy gépezet is, egy "tesla coil". A napot és a holdat egy elektromágneses tér (az éter) látja el vezeték nélküli energiával. Ez az erőtér tartja az égitesteket elektromágneses levitációval. Az elektromágneses levitáció megcáfolja a gravitációt mert ez az egyetlen erő amivel számolni kell. A szabad gondolkozás és cselekvés mellett mi is mint a csillagok a kupolán elválaszthatatlanul össze vagyunk kapcsolva. "
Nikola Tesla
Valóban ennyire megvezették annak idején Teszlát vagy valahogy önmaga jutott ilyen tudománytalan következtetésre? Mit lehet tudni erről?
Köszi !
Nem mertél forrás linket is adni? :)
Ő nagyon jól tudta, hogy a Föld gömb alakú, ezt ki is használta a kísérletei során, (pontosabban akarta, csak nem volt elég pénze). A Tesla-coil-légkör kijelentés igaz, de ő a légkör elektrodinamikáját vizsgálta. Amúgy pedig mondott vad dolgokat, mentálisan nem is volt teljesen stabil. Ki lehet forgatni a szavait, de szerintem ő még önmagával sem mindenben értett egyet. :)
Én meg ezt az idézetet találtam:
Kettesnél a pont!
Kérdező!
Tesla nem volt hülye!
Soha életében nem gondolt volna ilyenre!
Kérdező!
Nem tűnt fel, hogy azon az oldalon még az sem igaz, amit kérdeznek?
Miért írtad be ide egyáltalán az oldal nevét? Szemetet nem terjesztünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!