Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » T.i is úgy szemlélitek az...

T.i is úgy szemlélitek az embereket, mint a terráriumban rohangáló kísérleti egereket?

Figyelt kérdés
2023. okt. 22. 23:47
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

"Belinkeled a kérdésed? Már komolyan kíváncsi vagyok."

Milyen kérdésem? Az elmúlt években rengeteg kérdést tettem fel, amiből levontam ezt a következtetést.

2023. okt. 23. 14:05
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért majd ha túlleszel az ivarérésen, gyere vissza és nézd meg, mit hisztiztél itt össze. Egy valóban intelligens ember azt is meg tudja állapítani, hogy ez nem az a fórum, ahol érdemes és lehet tudományos kérdésekben komoly vitát lefolytatni. Engedd el a témát. Itt
2023. okt. 23. 14:11
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

"Mert nincs meg a kellő tudása egy természettudományos vitához"

Ha cáfolja a kérdező hülyeségét, az pontosan azt bizonyítja, hogy megvan a tudása hozzá.

2023. okt. 23. 14:13
 24/31 A kérdező kommentje:
Rád is igaz, hogy a legegyszerűbb következtetéseket se vagy képes megérteni, azaz falra hányt borsó minden neked írt komment.
2023. okt. 23. 14:16
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

"Rád is igaz, hogy a legegyszerűbb következtetéseket se vagy képes megérteni, azaz falra hányt borsó minden neked írt komment."

Ha saját magadról igyekszel véleményt írni, legközelebb ne felejts el felhasználót váltani!

2023. okt. 23. 14:20
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

20

Neked mindig rosszabb, téged kell sajnálni, mert beszólsz másoknak és visszaszólnak. Jajj, de rossz neked.

2023. okt. 23. 14:24
 27/31 A kérdező kommentje:
Csak azután szólok be, hogy felbaszták az agyamat a hülyeségükkel. Addig teljesen toleránsan viselem, hogy hülyék.
2023. okt. 23. 14:26
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

" Leginkább azt várom el, hogy ne legyetek idegesítően hülyék"

Amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten. Hatas-ellenhatas. Ha te hulyehez melto modon idiota laposfoldes kerdeseket irkalsz a TT rovatba, akkor miert csodalkozol, hogy hulyenek neznek?

2023. okt. 23. 18:33
 29/31 anonim válasza:

sajnos van amikor elkapnak az ilyen érzések, és elgondolkodom a testrészeken hogy mennyire fura, beteg nagyon, senkinek nem kivánnám ezeket a gondolatokat

lehet kicsit kiestem a valóságból, de ha eljárok társaságba akkor megszünnik szerintem.

2023. okt. 24. 13:59
 30/31 A kérdező kommentje:

Nem idióta kérdések. Nagyon jók az etológiai vizsgálataimhoz. A laposföldes kérdésekkel kimutatható, hogy milyen egyszerű egyes állatfajokkal (pl. ember) elhitetni, hogy milyen műveltek, hisz ők másokkal ellentétben tudják, hogy a Föld gömbölyű és nem lapos.

2023. okt. 24. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!