T.i is úgy szemlélitek az embereket, mint a terráriumban rohangáló kísérleti egereket?
"Belinkeled a kérdésed? Már komolyan kíváncsi vagyok."
Milyen kérdésem? Az elmúlt években rengeteg kérdést tettem fel, amiből levontam ezt a következtetést.
"Mert nincs meg a kellő tudása egy természettudományos vitához"
Ha cáfolja a kérdező hülyeségét, az pontosan azt bizonyítja, hogy megvan a tudása hozzá.
"Rád is igaz, hogy a legegyszerűbb következtetéseket se vagy képes megérteni, azaz falra hányt borsó minden neked írt komment."
Ha saját magadról igyekszel véleményt írni, legközelebb ne felejts el felhasználót váltani!
20
Neked mindig rosszabb, téged kell sajnálni, mert beszólsz másoknak és visszaszólnak. Jajj, de rossz neked.
" Leginkább azt várom el, hogy ne legyetek idegesítően hülyék"
Amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten. Hatas-ellenhatas. Ha te hulyehez melto modon idiota laposfoldes kerdeseket irkalsz a TT rovatba, akkor miert csodalkozol, hogy hulyenek neznek?
sajnos van amikor elkapnak az ilyen érzések, és elgondolkodom a testrészeken hogy mennyire fura, beteg nagyon, senkinek nem kivánnám ezeket a gondolatokat
lehet kicsit kiestem a valóságból, de ha eljárok társaságba akkor megszünnik szerintem.
Nem idióta kérdések. Nagyon jók az etológiai vizsgálataimhoz. A laposföldes kérdésekkel kimutatható, hogy milyen egyszerű egyes állatfajokkal (pl. ember) elhitetni, hogy milyen műveltek, hisz ők másokkal ellentétben tudják, hogy a Föld gömbölyű és nem lapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!