T.i is úgy szemlélitek az embereket, mint a terráriumban rohangáló kísérleti egereket?
Én laposföldes kérdéshez rég nem szóltam hozzá, kikérem magamnak, pedig én is benne vagyok a “mindenki” megnevezésü halmazban.
Egyébként mért zavar, hogy a hülyeségre valaki olyan választ ad, ami cáfolja a hülyeséget?
Te ok nélkül lenézed az embereket és azt várod, hogy tapsoljunk hozzá?
Inkább viríts valamit, mert egyelöre csak panaszkodsz, de arról szó sem volt, hogy mire fel vagy ilyen nagy mellénnyel.
Na és mik lennének azok a tudományos érvek? A tudományban az a szép, hogy többen is megfigyelhetjük ugyan azt az eseményt, következtetéseket vonhatunk le, teóriát állíthatunk fel, majd utána ellenörizhetjük. Amennyiben az ellenörzésen fennakad, akkor kijelenthetjük, hogy rossz úton járunk.
Belinkeled a kérdésed? Már komolyan kíváncsi vagyok.
Ha lenne egy kis eszed, kkor tudnád, hogy az ember nagy részben nem tud mit csinálni az IQ-jával. Ha lenne egy kis érzelmi intelligenciád és empátiád tudnád, hogy ha az embert hülynek, stb. nevezed, az nem esik jól neki.
Abból kiindulva, hogy ezeket nem tudod, nem lehetsz valami értelmes. Ráadásul még hisztizel is. Gáz vagy.
"mért zavar, hogy a hülyeségre valaki olyan választ ad, ami cáfolja a hülyeséget?"
Mert nincs meg a kellő tudása egy természettudományos vitához. Egy vita nem annyiból áll, hogy állítok valamit, és mondok rá egy érvet, hanem ezt meg is kell védenem, ha a vitapartnerem elkezdi tudományos módszerekkel megcáfolni. Egy buta ember, aki tudja, hogy a Föld gömbölyű, és tud is felhozni egy érvet, nem fogja tudni a reakciókat helyesen lekezelni.
Szerintem sokkal rosszabb az okos embernek, hogy igaza van, mégis üldözik őt ezért, mint a hülye embernek, hogy lehülyézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!