Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » T.i is úgy szemlélitek az...

T.i is úgy szemlélitek az embereket, mint a terráriumban rohangáló kísérleti egereket?

Figyelt kérdés
2023. okt. 22. 23:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Pláne mit értesz egéréhez mérhető IQ-n, és mi alapján jelentesz ki ilyet valakiről?
2023. okt. 23. 10:22
 12/31 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Én laposföldes kérdéshez rég nem szóltam hozzá, kikérem magamnak, pedig én is benne vagyok a “mindenki” megnevezésü halmazban.

Egyébként mért zavar, hogy a hülyeségre valaki olyan választ ad, ami cáfolja a hülyeséget?

2023. okt. 23. 10:38
 13/31 anonim ***** válasza:
80%
Nem, ahogy egyébként te sem, mert nem sokat tudsz a kísérleti egerekről. Szimplán csak nárcisztikus személyiségzavarod van.
2023. okt. 23. 11:26
 14/31 A kérdező kommentje:
A 11-es válaszoló felpontozása jól mutatja, hogy nem csak a 11-es válaszoló ilyen, hanem a GYK pontozóközönsége is.
2023. okt. 23. 12:17
 15/31 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Te ok nélkül lenézed az embereket és azt várod, hogy tapsoljunk hozzá?

Inkább viríts valamit, mert egyelöre csak panaszkodsz, de arról szó sem volt, hogy mire fel vagy ilyen nagy mellénnyel.

2023. okt. 23. 12:20
 16/31 A kérdező kommentje:
Leginkább azt várom el, hogy ne legyetek idegesítően hülyék, vagy ha ez nem megy, akkor maradjatok csendben. Lehet, hogy számodra beképzeltnek tűnök, de valójában a kívánságaim teljesen jogosak. Ha te lennél a helyemben, téged is zavarna, hogy a legegyszerűbb tudományos következtetéseket se tudod átadni másoknak, mert túl buták hozzá. Majd mikor megemlíted a 80-as IQ-jú válaszolónak, hogy 80 az IQ-ja, akkor ő ezen felháborodik, miközben tenyleg 80 az IQ-ja.
2023. okt. 23. 13:45
 17/31 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Na és mik lennének azok a tudományos érvek? A tudományban az a szép, hogy többen is megfigyelhetjük ugyan azt az eseményt, következtetéseket vonhatunk le, teóriát állíthatunk fel, majd utána ellenörizhetjük. Amennyiben az ellenörzésen fennakad, akkor kijelenthetjük, hogy rossz úton járunk.

Belinkeled a kérdésed? Már komolyan kíváncsi vagyok.

2023. okt. 23. 13:57
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne egy kis eszed, kkor tudnád, hogy az ember nagy részben nem tud mit csinálni az IQ-jával. Ha lenne egy kis érzelmi intelligenciád és empátiád tudnád, hogy ha az embert hülynek, stb. nevezed, az nem esik jól neki.

Abból kiindulva, hogy ezeket nem tudod, nem lehetsz valami értelmes. Ráadásul még hisztizel is. Gáz vagy.

2023. okt. 23. 13:57
 19/31 A kérdező kommentje:

"mért zavar, hogy a hülyeségre valaki olyan választ ad, ami cáfolja a hülyeséget?"

Mert nincs meg a kellő tudása egy természettudományos vitához. Egy vita nem annyiból áll, hogy állítok valamit, és mondok rá egy érvet, hanem ezt meg is kell védenem, ha a vitapartnerem elkezdi tudományos módszerekkel megcáfolni. Egy buta ember, aki tudja, hogy a Föld gömbölyű, és tud is felhozni egy érvet, nem fogja tudni a reakciókat helyesen lekezelni.

2023. okt. 23. 14:00
 20/31 A kérdező kommentje:

Szerintem sokkal rosszabb az okos embernek, hogy igaza van, mégis üldözik őt ezért, mint a hülye embernek, hogy lehülyézik.

2023. okt. 23. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!