Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi az ektoplazma képlete?

Mi az ektoplazma képlete?

Figyelt kérdés
Valaki tudja?
2010. okt. 17. 21:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
meglepne, ha lenne neki, mivel az nem egy konkrét anyag. olyan mintha azt kérdeznéd mi a máj, vagy a vese képlete.
2010. okt. 17. 22:29
 2/21 A kérdező kommentje:
"Az ektoplazma az ezoterikában és áltudományokban előforduló nagyon ritka anyag" ez a wikipedia-ról van. és ott is anyagként tünteni fel. szóval elvileg kéne hogy legyen képlete.
2010. okt. 17. 22:45
 3/21 A kérdező kommentje:
ut: mivel az is áll valamikből.
2010. okt. 17. 22:46
 4/21 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem a citoplazma külső rétegére gondolt, bár így sem tudom a képletét. :)
2010. okt. 17. 22:50
 5/21 anonim ***** válasza:
Elvileg sem. Nem minden anyagnak van képlete. Elrontottad a kategóriát. -> Ezotéria.
2010. okt. 17. 22:50
 6/21 anonim ***** válasza:
ha a szellemektoplazmára gondolt akkor is fenntartom a válaszomat. a takonynak sincs képlete, meg a spermának sem, de még egy elhullatott szőrszálnak sem, ezek a dolgok nem így működnek hogy egy vegyület, azt csókolom. :)
2010. okt. 17. 22:56
 7/21 anonim ***** válasza:
utoljára az Oblivionban találkotam vele... :D
2010. okt. 17. 22:56
 8/21 anonim ***** válasza:

"nagyon ritka anyag" ez a wikipedia-ról van. és ott is anyagként tünteni fel. szóval elvileg kéne hogy legyen képlete."

A kémia nem ismeri a képzelgést!Még elvileg se!A kémiai ismereteid elégtelenek!

2010. okt. 17. 23:20
 9/21 anonim válasza:
Írj a South Park készítőinek. Az egyik epizódban Marsh apuka tiszta ektoplazma lett, szóval lehet ők tudják a képletét.
2010. okt. 18. 00:38
 10/21 anonim ***** válasza:

"...ezoterikában és áltudományokban..."

Egy, a wikipedia nem megbízható forrás, főleg a magyar nem az. Kettő, a kitalált dolgoknak nincs képlete, de mivel az értelmi szinted elég alacsony ahhoz, hogy ne értsd meg mit írtam most ide, ezért leírom neked a képletét:

1kg szén, 1 kanál zsír, 1 liter elefánt talp, és két csepp libafos

2010. okt. 18. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!