Orosz kétfejű kutya kisérlet, hogy tudott mozogni a hozzá varrt kisebb kutya? Mi a véleményetek róla?
Ja, már utánanéztem a bulvársajtóban! Szerény magánvéleményem?
Előre megjegyzem, hogy nem vagyok kutyabolond, és egy kutyaaltatásra se költenék soha egy fillért se, mert egy lapátsuhintással lazán megszabadítanék egy kutyát a szenvedéseitől - de ezek az orvosok szerintem teljesen elmebetegek, és barmolásaik orvostudományi jelentősége is kétséges!
Semmit sem tudtak a szövetek kompatibilitásáról és az immunreakciók elkerüléséről, de azért több tíz kutyát halálra kínoztak összevarrással. Kismillió humánusabb kutatási technika létezik a szövetek reakcióinak a szisztematikus tanulmányozására, melyek eredményei sokkal nagyobb jelentőséggel bírnak a transzplantációs gyakorlatban.
Ha már az érsebészetet akarja valaki gyakorolni, akkor azt tegye meg egy kísérleti állaton, de ne barmoljon össze két szövetileg inkompatibilis szervezetet, melyek utána 1-2 napig csak agonizálnak, utána meg menthetetlenül végük.
Persze valakiknek az a nagy eredmény, hogy a nagykutyára felvarrott kiskutyafej még néhány óráig nyelési reflexet produkál, ezért a torkából folytatódó csövön kifolyik a fellefetyelt tej - fúj, de gusztustalan...
:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!