Mi történik? Hulscher és munkatársai publikálták a COVID-19 elleni oltás utáni halálesetek legnagyobb feldolgozását. Az összesen 325 esetből független vizsgálat szerint a COVID-19 vakcina 73,9%-ban okozta a halált.
Hulscher és munkatársai publikálták a COVID-19 elleni oltás utáni halálesetek legnagyobb feldolgozását. Az összesen 325 esetből független vizsgálat szerint a COVID-19 vakcina 73,9%-ban okozta a halált. Túlnyomó többségben a szív- és érrendszer volt a végzetes szervrendszeri sérülés.
Posted: 5 Jul 2023
Nicolas Hulscher
University of Michigan at Ann Arbor – School of Public Health
Paul E. Alexander
Government of the United States of America – Department of Health and Human Services
William Makis
CancerControl Alberta – Alberta Health Services
Harvey A. Risch
Yale School of Public Health
#10 "Lásd példának az 5. kommentelőt! Ilyen az, amikor valaki tisztában van a dolgokkal."
🙂 Nem, nagyon nem. 3 évet azzal töltöttem szinte 0-24, hogy mindenről naprakész információim legyenek. Nem Google 5 perc, mint az 5-ös, hanem alapos háttérkutatás, mindenről, olyan személyekről is, akiről te mégcsak nem is hallottál, intézményekről, eseményekről, honlapokról... Mostanra meg tényleg a médián keresztül a parlamenteken át mindenhol szó van az elit új világrendjéről. Mi a francról beszélünk akkor? Aki ennek a létezését tagadja és nem lát tovább az orránál az mögött nincsen érdemi tudás. Amíg itt ezen a lepusztult oldalon a covid kapcsán még mindig a képzeletbeli denevér a téma, addig ott a vuhani nagyon is létező virológiai labor, 2018-ra már megvolt a covid, az oltás meg génmódosítás, amiről a külföldi médiában is nemegyszer esett szó, de Schwab-ék sem igazán titkolták, pont ők hangsúlyozták ki, hogy átalakítják az embert. Lehet engem hülyének beállítani, de annyira felesleges már. 3 éve bent vagyunk a szarban elég rendesen. Pont azért történik meg minden, mert annyira naiv az emberiség, hogy képtelen felfogni, hogy gonosz emberek uralják a világot, akik bármit megtehetnek. 1 zsák krumpliért megvehető, aki naivan gondolkodik. Lesz mégegy pandémia, ebben 100%-ban biztos lehetsz! Egyébként én soha a büdös életben nem szóltam le senkit, hogy a covid miatt beoltatta magát, nyilván védte mindenki a családját. Viszont most, hogy tényleg gáz van, és próbálom védeni a családom (és mások családját) a haláltól, azzal, hogy naprakész információk tudatában vagyok és ezt átadom másoknak, kész röhej, hogy ezt kapom vissza. Én kérek elnézést, hogy a családodért aggódok helyetted is...
"Nem, nagyon nem. 3 évet azzal töltöttem szinte 0-24, hogy mindenről naprakész információim legyenek."
Őszinte részvétem, hogy értelmetlenül elcsesztél öt évet az életedből. De ahhoz gratulálok, hogy úgy tudsz oldalakon keresztül írni, hogy nem állítasz semmi értelmeset.
(Amiket leírtam az 5. válaszomban, azok tények. Esetleg próbálj mag azokkal vitatkozni.)
sadam87 fejezd be a trollkodást, kötözködést, provokáció, személyeskedést. Ha válaszoltál a kérdésre, akkor köszönöm, most már távozz.
Csak szólok: nem fogok veled végtelenül társalogni, vitatkozni erről se, másról sem. Más hasonló taggal sem. Ha válaszoltál a kérdésre; nincs, miért itt rontanod a levegőt tovább. Ennyi.
Azért ez tetszik. Én válaszolok a kérdésre, a 6./7./9./11./13./15./16. válaszoló nem válaszol a kérdésre (sőt, rögtön megkérdőjelezi a kérdés létjogosultságát), csak hosszú válaszokon keresztül írja az alátámasztatlan állításait. És én vagyok a troll? 🙃
"Ha válaszoltál a kérdésre, akkor köszönöm, most már távozz."
Ha???? Ha-ha. 🤣🤣🤣
Ezek után nem mondom, hogy szívesen. Na csá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!