Ha a Szaharán lenne akkora napelem park ami mondjuk 1 milliárd kwh termelne ezt az energia mennyiséget egy űrhajóba valahogy bele lehetne vezetni?
Figyelt kérdés
Lehet hogy ultra nagy baromságot kérdezek. Nézzétek el nekem. :D Azt gondoltam hogy az elektromágneses meghajtás jó lenne hozzá vagy a lézeres ami plazmává alakítaná az anyagot és tolóerőt biztosít az űrhajónak.2023. jún. 27. 05:36
11/11 anonim válasza:
#9 Válaszadó! Elkerülte a figyelmedet, hogy a Kérdező ion-hajtóművet szeretne működtetni. Nem nyomtam se pirost, se zöldet.
A Youtubli kattintás vadász videókkal hülyíti a fiatalokat. Szép ígéretek, szép jövő, ha nem valósul meg csalódott, és frusztrált leszel. Nem kell nagy homokvihar, csak egy kis por. Kezdődhet a napelemek hosszú, munkaigényes takarítása. Akkumulátor mindenképp jól jön. ( #10 Válaszadó.) Nem engedhető meg, hogy egy kényes fékezési manőver közben elmenjen a " szecska ".
Maradok a világűrbe telepített naperőmű(vek) koncepciónál. Ha egy űrhajó sem manőverezik, mehet az energia az aszteroid-bányász robotoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!