Tudnál ötletet adni?
Figyelt kérdés
Egy rövid novellát kéne írjak irodalomból, azzal a címmel, hogy Késő. Egész délután gondolkoztam rajta. Csak egy ötlet kéne, amiből elinduljak.2010. okt. 12. 19:06
1/4 anonim válasza:
Kezd azzal, hogy
Késő. Ez a gondolat lüktetett a fejében, miközben vértől ragacsos kezeit nézte. Nem is emlékezett mikor esett ki a kés a kezéből, most a vértócsa közepén hevert, szinte vádlón nézett rá: te mozgattál, nem én akartam megtenni.
Ötlet megvan?
2/4 anonim válasza:
Egy ember, aki sohasem csinál leckét... Ő a legvagányabb a suliban, de mikor jön az érettségi, kiröhögi a buzgolkodókat. Aztán mikor rájön, hogy itt az érettségi és tanulni kéne, vagy különben nem végez, már túl késő. Hiába minden, nem tud tanulni, így megbukik, és végül mindenki rajta röhög. Vagy hasonló... ???
3/4 anonim válasza:
"Elfelejtettem, hogy hazi feladatot kell irni irodalom orara. Reggel jutott az eszembe, de nem volt idom megirni; elaludtam, majdnem lekestem a buszt, raadasul sietni kellett az elso orara, mert fizikabol temazarot irtunk. Az irodalom ora elotti szunetben kezdtem el megirni...
De rajottem: most mar keso."
4/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm mindegyikötöknek!
2010. okt. 12. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!