Hány nap van az űrben? A marsnak is van külön napja?
Beszélnek valami olyasmiről, hogy digitális analfabetizmus, de nem igazán vettem komolyan a témát. A tények viszont makacs dolgok:
Anno én alsó tagozaton még írni is alig tudtam, de a naprendszerünk szerkezetével már tisztában voltam. A regisztrációs korhatár 16 év - tehát sértődés ne essék - itt van egy kérdés, mely élő bizonyítékként szolgál az említett jelenségre!
Kérdező - most komolyan - hány éves vagy és milyen iskolákba jártál? Kik neveltek fel, mennyit foglalkoztak veled, és nevelőszüleidnek mi a végzettsége?
Legutolsó kérdésedre a válasz:
Franciaország égtáj szerinti régióit onnan tudod, hogy megnézed a földrajzi térképen, amin fel van tüntetve a tájolás. Ma már ezt online is megteheted egy percen belül. Az így nyert információt megpróbálhatod tovább pontosítani egy közigazgatási régiókat is ábrázoló térkép adataival.
:-)
Szívesen!
Hány nap van az űrben?
Sok. Csak a Tejútban több száz milliárd. És ez csak a mi galaxisunk. Becslések szerint ebből is több száz milliárd lehet alsó hangon.
"A marsnak is van külön napja?"
A Mars a mi naprendszerünkben található. Tehát ugyanaz a Napja, mint nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!