Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hány nap van az űrben? A...

Hány nap van az űrben? A marsnak is van külön napja?

Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 17:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mièrt vagyok ennyire hülye,pedig földrajzból voltam a leggjobb 🥺
2023. jún. 9. 13:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A Nap nem bolygó, hanem csillag. A Mars, Merkúr, Föld, stb. a Nap körül keringenek.
2023. jún. 9. 13:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Beszélnek valami olyasmiről, hogy digitális analfabetizmus, de nem igazán vettem komolyan a témát. A tények viszont makacs dolgok:

Anno én alsó tagozaton még írni is alig tudtam, de a naprendszerünk szerkezetével már tisztában voltam. A regisztrációs korhatár 16 év - tehát sértődés ne essék - itt van egy kérdés, mely élő bizonyítékként szolgál az említett jelenségre!

2023. jún. 9. 21:14
 14/16 A kérdező kommentje:
Az lehet digitális analfabéta vagyok 🥺 nem tudok tájékozodni sem. Valaki azt mondja nekem dl franciaországban van, na az meg hol van? Honnan tudhatnám, hogy merre van franciába észak meg dél
2023. jún. 10. 12:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Kérdező - most komolyan - hány éves vagy és milyen iskolákba jártál? Kik neveltek fel, mennyit foglalkoztak veled, és nevelőszüleidnek mi a végzettsége?

Legutolsó kérdésedre a válasz:

Franciaország égtáj szerinti régióit onnan tudod, hogy megnézed a földrajzi térképen, amin fel van tüntetve a tájolás. Ma már ezt online is megteheted egy percen belül. Az így nyert információt megpróbálhatod tovább pontosítani egy közigazgatási régiókat is ábrázoló térkép adataival.

:-)

Szívesen!

2023. jún. 10. 13:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Hány nap van az űrben?

Sok. Csak a Tejútban több száz milliárd. És ez csak a mi galaxisunk. Becslések szerint ebből is több száz milliárd lehet alsó hangon.

"A marsnak is van külön napja?"

A Mars a mi naprendszerünkben található. Tehát ugyanaz a Napja, mint nekünk.

2023. jún. 11. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!