Hány nap van az űrben? A marsnak is van külön napja?
Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 17:45
3/16 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy csak poénnak szánta a kérdező a kérdést, de azért válaszolok. Minden csillag egy nap, és az űrben nagyon sok, talán végtelen számú csillag van. A Marsnak is van napja, mégpedig ugyanaz, mint a miénk, mivel ugyanabban a naprendszerben található.
4/16 anonim válasza:
Az első válaszoló a holdakra gondolt.
5/16 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.
Nem a holdakra gondoltam, hanem a kérdés annyira nevetséges, hogy nincs értelme válaszolni rá.
6/16 Daniel Prime válasza:
A Tatooine-nak két napja van, képzeld el!
7/16 anonim válasza:
A kérdésben az a szép, hogy úgy is lehet érteni, hogy hányféle tengelyforgási ideje van a bolygóknak. Egy marsi nap hossza pedig nem egyezik a földi nap hosszával, ilyen értelemben külön napja van neki.
Illetve (a tegnapi 22:28-as válaszhoz kapcsolódva) találtak már olyan bolygókat, amik kettős csillagok körül keringenek:
[link] enwp.org/Circumbinary_planet
Éppen azért jó trollkérdés ez, mert nehéz kibogozni, és bármilyen válaszon lehet kötözködni, hogy „de nem is erre gondolt a kérdező”.
8/16 A kérdező kommentje:
Nem találok a neten semmit,eskü nm troll! Ami a mi bolygonkat melegiti ,abból hány van az ürben? Hogy kèrdezzem már....
2023. jún. 9. 13:25
9/16 A kérdező kommentje:
Ja èrtem szoval csak egy van,ès a nap körül forrog minden bolygo
2023. jún. 9. 13:26
10/16 A kérdező kommentje:
A naprendszerben csak egy nap (bolygó) van ès a körül forog a,mars,merkur stb ugye?
2023. jún. 9. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!