A gyerek hogy örököl az anyától is? Mert csak a férfinak megy bele a spermája a nőbe, és a nő csak megszüli! Akkor csak a férfire kéne hasonlítson. Vagy miután bele megy a sperma utána a nőből is folyik még hozzá egy kis női sperma?
Figyelt kérdés
2023. jún. 5. 19:07
3/20 anonim válasza:
Mondd, hogy nem komoly ez a kérdés?!!!!!!
4/20 A nagy Levin válasza:
Biológia, ötödik, vagy hatodik osztály.
5/20 anonim válasza:
ezt a kérdést nem tudom komolyan venni.
6/20 anonim válasza:
Szerintem pedig nem viccből tette fel a kérdést a kérdező! Sajnos, ilyen ma az oktatás színvonala, ami igen csak elkeserítő! Abba pedig bele sem merek gondolni, hogy hogyan fogja ez a generáció fizetni a mi nyugdíjainkat, ha egyszer elengednek 70+ évesen.....
7/20 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, de érdemes lenne egy életkorodnak megfelelő szintű könyvben utánanézni az alapvető biológiai ismereteknek. Akár a nyolcadikos biológia könyvben is lehet.
8/20 NTBS válasza:
Az utód a petesejt (anya) és a himívarsejt (apa) egyesülésével jön létre.
9/20 anonim válasza:
Katasztrófálisan buta vagy kérdező!!!! A nyolc éves gyerekem is tudja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!