Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, milyen nyárra...

Mit gondoltok, milyen nyárra számíthatunk az idén?

Figyelt kérdés

2023. máj. 11. 09:02
1 2 3
 21/22 Meton ***** válasza:
100%
Őszintén szólva nem erre számítottam. Állandóan esik az eső, én úgy gondoltam, hogy már nagyon sok esett, de ezek szerint inkább csak átlagos mennyiség. A hőmérséklet viszont szerintem az átlagosnál hidegebb volt. Igaz, hogy a tél viszonylag enyhe volt, de én a fűtést a mai napig nem állítottam le. Most már azért melegebb napoknak kellene lenni. Oké, a május mindig változékony volt, de a változékonyságból a meleget még hiányolom.
2023. máj. 17. 17:21
 22/22 TappancsMancs ***** válasza:
Hát ja :) várjuk már a nyarat. :) Szerintem is hidegebb a tavaszunk, viszont esőben ott van, ahol szokott. Ha ugyanez lenne 25 fokokkal megtűzdelve, esetleg egy két 30 fokkal, akkor az eső fel sem tűnne senkinek mint hideg időjárás.
2023. máj. 17. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!