Mit gondoltok, milyen nyárra számíthatunk az idén?
Figyelt kérdés
2023. máj. 11. 09:02
21/22 Meton válasza:
Őszintén szólva nem erre számítottam. Állandóan esik az eső, én úgy gondoltam, hogy már nagyon sok esett, de ezek szerint inkább csak átlagos mennyiség. A hőmérséklet viszont szerintem az átlagosnál hidegebb volt. Igaz, hogy a tél viszonylag enyhe volt, de én a fűtést a mai napig nem állítottam le. Most már azért melegebb napoknak kellene lenni. Oké, a május mindig változékony volt, de a változékonyságból a meleget még hiányolom.
22/22 TappancsMancs válasza:
Hát ja :) várjuk már a nyarat. :) Szerintem is hidegebb a tavaszunk, viszont esőben ott van, ahol szokott. Ha ugyanez lenne 25 fokokkal megtűzdelve, esetleg egy két 30 fokkal, akkor az eső fel sem tűnne senkinek mint hideg időjárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!