Mi lenne azzal aki radioaktív területen élne mondjuk 1 évig?
Embertől is függ, hogy ki mennyire ellenálló. Szerintem 1 éven belül még nem halnának meg 80szoros normális érték fölött. De valószínűleg a halálának az oka valamilyen rák lenne, vagy leukémia.
De nem vagyok orvos csak épp nem rég nézegettem Csernobil túrához mindenféle adatokat.
És minek? Mit csinál ott? De most komolyan...
Amúgy nem lehet tudni, hogy kiben mikor következik be egy javíthatatlan, halálos DNS hiba, és hol. A sugárzás nem olyan, mint egy méreg, hogy x grammtól rosszul vagy, x+50 grammtól meg azonnal meghalsz. Rengeteg belső tényezőtől függ, pl hogy mennyire ellenálló a szervezet, a bőr és zsírréteg vastagságától, mennyire működnek a DNS helyreállító enzimek, egyáltalán, mennyire vagy egészséges, stb stb stb.
De az akkor is érdekel, hogy mi a jó édes fenét akarsz te egy kisértetvárosban? Üres, koszos, kihalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!