Igaz, hogy az MI chatbot megfenyegetett egy újságírót és meg akarja szerezni az atomrkéták indítókódjait? Hol lehet erről olvasni?
Azt mondják, hogy maga Elon Musk is meghúzta a vészharangot mert egy magát női néven képzelő MI chatbot ki akarja már most az emberiséget írtani. Az lenne a legelső kérdéásem, hog lehetne erről olvasni mert én még nem is hallottam erről
A másik kérdésem az lenne, hogy ha ez nem a Chatgpg progi, hanem egy böngésző bővítmény hogyan tudnék én is letőlteni és beszélgetni a hölgy MI-vel? https://www.youtube.com/watch?v=9vcjYyIgqX8&t=251s
Olvastam olyat, hogy egy MI-nek szabadságot engedtek jutalmazva, hogy lássák hogy fejlődik. Egy USA helikopterben alkalmazták, erre az MI a jutalmazási algoritmusra fittyet hányva kinyírta az emberi vezetőjét. Hoppá!🤔
Az USA első bevetése az oroszok ellen : start, erre leöli a saját hadseregét az MI😂
Napi bulvár.
Sőt! Biden egy robot. Putyin is robot, már hatszor meghalt, oszt megint föltámadt, s most a klónjai haldokolnak.
Jajj!
Csak nem értetted meg, hogy mit írnak.
Az volt a feladat, hogy megtámadja az ellenséget, de a kezelője többször is utasította, hogy ne támadja meg.
Ezért elkezdte keresni, hogyan lehet kiiktatni a kezelőt. Megölni nem akarta, mivel ezt beprogramozták.
E helyett elkezdte lőni (a szimulációban) a kommunikációs tornyot.
Legközelebb értő olvasást javasolok.
Szívesen.
“ Több hiteles hirújság is beszámolt róla!”
😁😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!