Le lehet rakni 9. -ben valamilyen éretségit?
Figyelt kérdés
Légyszi válaszoljatok és ha igen akkor hova kell fodulni ezügyben?2010. okt. 5. 12:53
1/10 anonim válasza:
10.ben szokott lenni ilyen "kis" érettségi , nálunk legalább is volt. Nem tudom , lehet hogy hamarabb is meglehet csinálni a normális érettségit , de az szerintem nem megy olyan könnyen, akkor gondolom valami elég komoly tesztet kell írni meg szóban is felelni minden éves anyagból külön , külön :D vagy nem tudom , és ezeket előre kell tudni, aztán utánna eldöntik, hogy mehetsz-e a normális érettségire.
2/10 anonim válasza:
min 2 tanult év kell az adott tárgyból, az meg ugye nem lehet meg 9.ben, legalábbis így volt, mikor én érettségiztem.
3/10 anonim válasza:
Idegen nyelvből szerintem simán leérettségizhetsz, ha jól megy. Csak előbb osztályozó vizsga kell a többi év anyagából, de az egy vicc, szóval nyugodtan.
4/10 anonim válasza:
Minimum két évig kell tanulnod az adott tantárgyat az érettségihez.
5/10 anonim válasza:
9.ben nem lehet, még korai.
de mi van, ha én már leérettségiztem gimnáziumban, soha nem tanultam elektronikai alapismereteket, ellenben érettségiznem kellene belőle, mert olyan irányban mennék tovább?
azt ne mondjátok hogy 2 évre be kell ülnöm valahova. :)
6/10 anonim válasza:
Csak akkor érettségizhetsz így idő előtt, ha megtanulsz helyesen írni, az érettségi szónak megadod a másik "t" is.
Ne sajnáld tőle!
A többiről nem is beszélve.
7/10 anonim válasza:
Lehet érettségizni 9.-ben.
Én hatosztályos gimnáziumba járok, és idén 3. éve tanulok latinul, és valószínű, hogy év végén érettségizem belőle.
A tárgyat tanító tanárnak kell szólnod, hogy szeretnél érettségizni, utána kapsz az OKM-től behívót, és azzal a papírral tudsz elmenni majd a helyszínre, ahol érettségizel.
8/10 anonim válasza:
Akkor érettségizel, amikor akarsz.. Fordulj az igazgatóhoz..
9/10 A kérdező kommentje:
Kár,hogy ötös vagyok nyelvtanból... max elgépeltem...
2010. okt. 5. 21:54
10/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat:)
2010. okt. 5. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!