Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Kerékpáré lesz a jövő?

Kerékpáré lesz a jövő?

Figyelt kérdés
Ha elfogy az üzemanyag és nemtud mivel menni a sok vacak kocsi akkor minenki kerékpárral vagy szekérrel fog közlekedni egy ideig? Vagy idő elött átfognak váltani más alternatív üzemeltetésű gépekre?
2010. okt. 3. 19:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb állnak át valami másra. Már ma is tudnak algából etanolt előállítani csak nem költséghatékony, északon Kanadában sok olajpala van, amit szintén nem gazdaságos kitermelni. De az Északi-sarknál is vannak jelentős fosszilis készletek, ha jól tudom épp azon marakodik oroszország valamelyik ottani állammal. Szóval egyhamar nem fog elfogyni, inkább a légkör lesz teli co2-vel. A bicikli meg csak városon belül jó. Szerintem.
2010. okt. 3. 19:06
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
átállnak. különben a globalizációnak csuma lenne.
2010. okt. 3. 19:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem is lenne rossz, ha átállnának az emberek, úgyis sok az elhízott. Csak a tömegközlekedést kell valahogy megoldani, én nagy bicajos voltam, amíg el nem romlott a szemem, most nem tudok biciklire ülni, így buszozom, villamosozom.
2010. okt. 3. 19:27
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért él az emberek fejében egy olyan, hogy egyszercsak nyomod a kallantyút és elapad a benzin? Nyílván minél kevesebb van annál nehezebb felhozni, tehát annál drágább, tehát annál jobban megéri mással energiát előállítani. Szép fokozatos átállás mindenhol.
2010. okt. 3. 19:28
 5/16 Plaga ***** válasza:
Most hogy itt a tél, kerékpározni sajnos nem lesz igazán jó. Más kell
2010. okt. 3. 19:54
 6/16 anonim ***** válasza:

Már vannak működőképes elektromos autók:

[link]

Már létezik biodízel:

[link]

Autók mindig lesznek.

2010. okt. 3. 20:42
 7/16 anonim ***** válasza:

Már léteznek emberi meghajtással működő autók is! (még sosem láttam, csak olvastam valahol). A legtöbb képes 50km/h-val menni, a leggyorsabb végsebessége pedig 100km/h körül van. (Persze nem mindegy ki ül benne, de ez már elég szép :D)

Úgyhogy végső esetben kerékpár helyett valószínű, hogy ilyenek is lesznek... Amúgy meg: elektromos autó, hidrogénnel működő autó, biodízel, meg ilyesmik is lesznek.

2010. okt. 3. 21:07
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Az emberi meghajtásos autó nem újítás, már a Frédi és Béniben is olyannal mentek :D:D
2010. okt. 3. 21:31
 9/16 Plaga ***** válasza:
Bizony, és náluk már volt Karácsony Jézus születése előtt :D
2010. okt. 3. 22:23
 10/16 anonim ***** válasza:
Plaga, miért ne lehetne kerékpározni télen? Ha nekem sikerült külvárosból, hegyről bejutnom és haza a munkahelyre/ről, akkor szerintem nem kéne így kijelenteni, hogy nem lehet. Télen is ugyanúgy lehet, ha nagy hó van akkor persze problémás, dehát mikor van itt nagy hó?
2010. okt. 4. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!