Miért tartjuk vicces dolognak a fingást?
Figyelt kérdés
Miért röhögünk azon ha valaki fingik vagy mi fingunk?2023. jan. 21. 22:56
1/22 Mojjo válasza:
Kell kis feszültségoldás, ha gázos a helyzet.
4/22 anonim válasza:
Az evolúció nem tudom, hogy jön a fingás témájához (a keresőszavaid közé írtad).
Szerintem nem vicces a fingás, hanem bunkóság, ha társaságban ereszted el.
Ha otthon, egyedül, a wc-n ülve ereszted el, akkor röhöghetsz rajta, ha viccesnek találod. Meg akkor is, ha rajtad röhögnek, amikor az osztályban óra alatt a gatyádba nem csak fing megy, hanem némi egyéb is.
Bár, én nem tartom azt sem viccesnek.
6/22 anonim válasza:
Szerintem sem vicces. 10 év alatti embereknek lehet az. Max akkor vicces ha előfordul az a kínos szituáció mikor fingasz és kiderül hogy nem csak fingás volt az
7/22 anonim válasza:
Szerintem érdekesebb kérdés az hogy miért tartunk úgy bármit is viccesnek? Miért nevetünk?
8/22 A kérdező kommentje:
Elég savanyú emberek lehettek. Rengeteg fingós vicc is van, a temérdek filmjelenetről nem beszélve ahol a fingás a humor forrása.
2023. jan. 22. 10:47
9/22 Hintalow válasza:
Mert sirni valamin szinte minden esetben nagyobb energiabefektetèst/megerőltetèst kìván. Nevetni könnyebb.
10/22 anonim válasza:
Ami a filmben vicces, az a való életben nem az, hanem bunkóság, s csak egy kulturálatlan tahó paraszt fing társaságban.
Arisztid és Tasziló viccek is vannak, de, ha a te neved Tasziló lenne, akkor nem annyira nevetnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!