Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogy hívják azt az embert aki...

Hogy hívják azt az embert aki a drogokkal foglalkozik?

Figyelt kérdés
Tudományos szempontból.tehát az az arc akinek ez a munkája?Nem a dealer-re gondolok mielőtt valamelyik gyengeelméjű benyögné.
2010. okt. 3. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:

addiktológus, ha orvos

erre specializálódott farmakológus, ha tudós

2010. okt. 3. 16:13
 2/8 A kérdező kommentje:

Gondoltam ezért írtam le.

Most rákerestem erre a dolgokra és reméltem hogy okítják egyetemen, de ez csak szakosítás, tehát csak úgy lehetek ilyen izé ha előtte pszichológus vagy valami hasonló vagyok.

2010. okt. 3. 16:28
 3/8 A kérdező kommentje:
az a problémám hogy nagyon otthon vagyok ebben a témában elméleti szinten és mivel ez megy a legkönnyebben és érdekel azt hittem hogy van olyan foglalkozás ami ezzel kapcsolatosan foglalkozik
2010. okt. 3. 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Biológus/kémikus is foglalkozhat ezzel. Amúgy igen, nyilván ezek már olyan specializált tudományágak, hogy alapképzésben nem tanítják.
2010. okt. 3. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Toxikológus.
2010. okt. 3. 16:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Legyél biológus, és szakosodj. Nekem azt mutatták, hogy manapság nem sok ember foglalkozik így drogokkal. Amúgy toxikológus.
2010. okt. 3. 18:25
 7/8 A kérdező kommentje:
a gond az hogy földrajz érettségim van.
2010. okt. 3. 21:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Érettségizz újra, van rá lehetőség teljesen ingyen.
2010. okt. 3. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!