Ha más országokból a szél ide fújja az ottani levegőt (globális légköri áramlás) akkor az ottani oxygént is magával hozza? Azaz ha pl: Brazília felől fúj akkor olyan mintha ott lennénk és az ottani levegőt lélegeznénk be?
Sok minden van, ami például engem szórakoztat, másnak természetesen hülyeség!!!
Szoktam kérdezni a fiatal anyukákat. Mit mond a kisgyerek, amikor elkezd beszélni: Mi ez, mi az? És mit mond mikor felnőtt lesz: Miiii-vaaan?
Hogy a lényegre térjek, a földet légkör veszi körül, ugye gázok, amik attól
függően mozognak, hogy milyen a felmelegedés, (reggel) vagy a lehűlés
(este)? vagy befolyásolja egy atomrobbanás, vagy egy vulkánkitörés, de mi magunk is mozgásunkkal keverjük a levegőt, így mindég változik minden, majd ezt nem az ember tervezte, egy bizonyos egyensúly jön létre!
Tavaly volt nagy erdőtűz nyugat Amerikában, a golf áramlat elhozta a füstötAngliáig, természetesen jócskán felhígítva! Régebben nálunk is volt homok vihar, ami Afrikából jött, de ez elkeveredik, azt megmondani melyik oxigén hol csatlakozott, nehéz lenne megállapítani! De volt egy érdekes eset,
gyűrűzték a madarakat, és egy pár grammos madár, amit valami vihar hozhatott ide Dél-Afrikából!!!!!
New Yorkban tologattam az unokámat, ahol ilyen négy négyzetméteres járdalapok vannak, köztük két centiméteres fuga. A babakocsi kereke kétszer huppant bele, mutattam a lányomnak, ha picit srégen tolod át a
diletációs repedésen, a négy kerék más időpontban érinti észre sem lehet venni!!!!
Valami hagyománytiszteletből a vasút sínek diletációit úgy rakják, hogy a két kerék egyszerre döccenjen, és így szétverik a sínt! Ahol véletlenül
picit eltolva rakják, ott egy halk kattanással megy át a kerék!!!
Tudom marhaság, de néha pihentető az agynak, ha valamit nem nézünk sablonosan!!!!!!! Vagy fárasztó: Eligazítás a seregben: Hepe-hupás úton megyünk, van valakinek kérdése? Az egyik jelentkezik: Melyik a hepe és
melyik a hupa?
@4
Mi az abszolút lehetetlen?
Hepehupás úton egymás után két hupa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!