Ki volt a világ legfiatalabb szülője?
Figyelt kérdés
És hány éves volt?2010. okt. 3. 10:28
1/9 A kérdező kommentje:
Hogy pontosítsak az apára vagyok kiváncsi!
2010. okt. 3. 10:31
2/9 anonim válasza:
Nem biztos, de a tévében a legfiatalabb apuka egy 13 éves gyerek volt.
3/9 anonim válasza:
Első vagyok!:-)
Az apuka neve:Alfie Patten
4/9 anonim válasza:
De utána kiderült, hogy nem ő volt az apa.
6/9 anonim válasza:
13 évesen nem nagy szám szülni, felénk évente 2-3 cigány szül ennyi idősen...
A legfiatalabb anya öt (5) éves (ehhez kellett egy hormonális rendellenesség és egy pedofil):
7/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Nem láttam az első megjegyzésed, hogy az apára vagy kíváncsi, bocsi.
A 13 éves srác kamuapaságával van tele a Gugli, és nincs kedvem kimolyolni a "jó" találatot.
8/9 anonim válasza:
az egyik újságban láttam a legfiatalabb lányt, 5 éves volt (fotóval együtt...) Engem megrázott a hír. Az apa nem tudom ki volt, de megérdemelne egy felakasztást.
9/9 anonim válasza:
Szerintem Indiában és az elmaradott kultúrákban biztos vannak nagyon fiatal apukák. Meg mondjuk Afrikában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!