Ajánlanátok dokumentumfilmeket amik a csillagászatról, a galaxisról, univerzumról szólnak?
Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 10:52
1/14 anonim válasza:
2/14 anonim válasza:
Szerintem tuti ismered, de azért ha Valaki nem ismerné, akkor az Űrkutatás Magyarul Youtube csatornát ajánlanám.
5/14 anonim válasza:
Ráadásul Brian Cox elég értehetően mesél.
6/14 Psycho válasza:
Ha megy az angol, tudom ajánlani a következő youtube csatornákat:
PBS Space Time
Anton Petrov
Astrum
Arvin Ash
Dr. Becky
Fermilab
Kurzgesagt
Van, ami más témákkal is foglalkozik, érdemes szemezgetni a feltöltések közt.
7/14 anonim válasza:
Űrkutatás Magyarul youtube csatorna nagyon jó.
9/14 anonim válasza:
Ugan kicsit régi de nagyon érdekes és nagyrészt még mindig megállja a helyét: Carl Sagan Kozmosz c. sorozata.
10/14 Psycho válasza:
#9-re rácsatlakozva, aki kiváló ötletet írt (és most bűntudatom van, miért is nem jutott eszembe nekem is 😂): a Kozmosznak van "utósorozata" (sequel), Neil deGrasse Tysonnal a 2014-es Cosmos: A Spacetime Odyssey, illetve a 2020-as Cosmos: Possible worlds. (magyar címet nem tudom, bocsi, angolul nézek mindent)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!