Mitől függ, hogy valakinek milyen a hangja?
Ugye a külső tulajdonságoknál, de akár a személyiségjegyeknél is megvan az, hogy valaki hasonlít a felmenőire. Hangnál azonban még sosem hallottam ilyet, hogy "Zsuzsinak pont olyan a hangja, mint az anyjának".
Plusz nagyon eltérő, valakinek magas, valakinek mély hangja van, akár nemtől függetlenül is. Ez mi alapján dőlhet el?
Pedig az en hangom eleg hasonlo az anyukamehoz. Ez akkor tunt fel leginkabb, mikor videon hallottam az o hangjat is es a sajatomat is. En keszitek Youtube videokat, anyukam pedig szerepelt anno egy TV musorban, az is fent van Youtubeon es pont par hete neztem bele, akkor tunt fel, hogy felvetelen nagyon hasonlo a kettonk hangja.
De sok esetben teljesen mas, masoknal meg nem figyeltem meg ilyen hasonlosagot, persze az is benne van, hogy keves ember van egy ember eleteben, akinek a szuleivel is kapcsolatban all, ugyebar a barataid, kollegaid, egyeb ismeroseid szuleit a legtobb esetben nem ismered.
Gége nagysága, erre példa Vásári André akinek elképesztően nőies hangja van.
Hormonok miatt is.
Érdekes téma, olvass utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!