Mit kapok, ha ürömteába őrölt aszfodéloszgyökeret keverek?
Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 19:46
1/11 anonim válasza:
Azt nem tudom, de ha keresnem kéne egy bezoárt, tudnám, hol keressem.
4/11 anonim válasza:
Tipikus tanár. Már az első órán számonkéri, mikor még le se adta.
6/11 anonim válasza:
Az üröm és az aszfodélosz keveréke altató hatású, olyannyira, hogy az élő halál eszenciájának is nevezik. Valójában ez egyáltalán nem így van: az aszfodélosz gyökere izzasztó és vízhajtó szer.
7/11 anonim válasza:
Szerintem aszfodélosz ízű ürömteát fogsz kapni, nem hinném, hogy bármi egyebet. Szerintem mérgező lehet, enyhén.
8/11 A kérdező kommentje:
Egyébként vicces, hogy átkerült a Tudomány kategóriába, eredetileg nem itt volt. ;)
2022. dec. 17. 17:16
9/11 anonim válasza:
A vicces az, hogy én kértem a téma áthelyezését (humor-ba gondoltam), ehelyett törölve lett a válaszom és átkerült a tudományok rovatba. Viszont azóta látom már a tudományon belül is egy másik alkategóriába lett mozgatva. Itt tényleg senki nem érti a poént? :(
10/11 anonim válasza:
Célozni kellett volna a Harry Potterre, akkor talán nem kezelnék úgy, mintha a valóságról szólna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!