Valaki segítene a forditasban?
Figyelt kérdés
quiere dar diversion e historia al mismi tiempo, es una oferta pionera en espana, con muchos mecanismos complicados, atraccioanes y lqs civilizaciones mediterraneas:2022. dec. 12. 10:36
1/9 anonim válasza:
ctrl+c, google fordító, ctrl+v, és tadáá! 30 másodpercig sem tartott, és tudom a megoldást. Neked is menni fog, hajrá, én hiszek benned!
2/9 A kérdező kommentje:
ertelmetlenul forditja le
2022. dec. 12. 10:52
3/9 anonim válasza:
egyszerre akar szórakozást és történelmet nyújtani, ez egy úttörő ajánlat Spanyolországban, sok bonyolult mechanizmussal, látnivalóval és mediterrán civilizációval.
5/9 A kérdező kommentje:
néha jobb csendben maradni
2022. dec. 12. 12:55
6/9 anonim válasza:
Sokszor előnyős angolra fordíttatni a nem ismert s zöveget, nagyobb lesz a pontosság. De a fentebb idézett magyar fordításnak az angol is kb. megfelel. Persze kérdés, hogy a kiinduló szöveg értelmes-e.
7/9 anonim válasza:
Mondjuk mint spanyolul beszélő írom, hogy a bemásolt spanyol szöveg tele van helyesírási hibával. Szóval előbb normálisan, írd le rendesen spanyolul mire vagy kíváncsi, mert ez totál helytelen.
8/9 anonim válasza:
Egyszerre szeretne szórakozást és történelmet adni, ez egy úttörő ajánlat Spanyolországban, számos bonyolult mechanizmussal, látnivalóval és mediterrán civilizációval.
Az eredeti szövegben vannak hibák, elképzelhető, hogy azért nem sikeült lefordítanod
9/9 anonim válasza:
tessék, be kell írni és megmondja milyen nyelv és hogy mit jelent a szöveg, 30 másodperc se szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!