Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van az egészség ügyben ilyesmi...

Van az egészség ügyben ilyesmi ág?

Figyelt kérdés
Tikkelek (fej, vállak, kéz, enyhe vokális), boncmester szerettem volna lenni, vagy valami hasonló viszont kétlem hogy alkalmas lennék. Érdekelnek a sérülések, betegségek és ehez hasonlók. Van olyan ága az egészségügynek ahol leginkább csak az ember eszére van szükség? El vagyok veszve szakmai téren..
2022. nov. 15. 22:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Hallottam egy TS szindrómás agysebészről, nekem ezt kissé nehéz elképzelni, de gondolom neki más jellegű tikkjeim vannak, egyébként nincs TS szindrómám.
2022. nov. 15. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Inkább boncmesternek menj, mint agysebésznek. Egyébként nézz utána, hogy valóban nem lennél-e alkalmas boncmesternek, mert simán lehet, hogy nem kizáró ok, akkor nem kell feladnod az álmod.

Egyébként meg talán lehetnél orvos írnok (asszisztens), beteghordó, kutató.

2022. nov. 15. 22:28
 3/5 A kérdező kommentje:
2.Hm, talán ha felkeresnék egy magán neurológust teljesen eltüntethetné? Annyira már nem erősek, megtudok gyújtani egy cigarettát mindenféle berángás nélkül, tizenévesen pl ez még nem ment. Boncolásnál az lehet a gond hogy felesleges kárt teszek a holtestben.
2022. nov. 15. 22:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Egyszer érdeklődtem egy gyógyszertári asszintens okj után, viszont oda kórházi gyakorlat kell, betegszúrás stb, arra meg alkalmatlan vagyok.
2022. nov. 15. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Röntgen asszisztens is lehetnél.
2022. nov. 17. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!