A hányadék láttán miért fogja el az embert az öklendezés?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 07:17
1/4 anonim válasza:
Engem nem fog el, még meg is enném.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, de ahogy az előző válaszolót olvastam, olyat ugrott a gyomrom, hogy még. Ezek szerint van, akinek elég olvasni róla...
3/4 anonim válasza:
mert látvány, szag, íz is kiválthat öklendezést, hányást. nem kell feltétlenül valami olyat ennünk, amit a szervezet károsnak ítél meg és hányással szabadul meg tőle. és aki undorodik a hányástól, annak a látványa épp elég.
4/4 anonim válasza:
Fontos ösztön a falkában élő állatoknál (bizonyos szempontból az ember is ide tartozik), hogy ha az egyik tag hányni kezd mondjuk egy mérgaző étel miatt, akkor a többiek is hányjanak, hisz ezáltal már azelőtt megszabadulnak a méregtől, hogy konkrétan elkezdene hatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!