Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért ilyen igazságtalan az élet?

Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés
Szomszéd gyereknek mindene megvan. minden amit akar megkap, van 3 kocsijuk, saját szobája és mindenhova elviszik kocsival. Nekem meg jóformán semmi. nincs autónk, nincs saját szobám mindenen osztoznom kell, semmit sem kapok meg mert nincs pénzünk semmire. :'( annyira utálok már élni. De a szomszéd gyerek mivel érdemelte ki ezt az aranyéletet? És én ezt mivel érdemeltem ki?
2010. szept. 26. 11:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez sarkaljon téged a tanulásra, hogy olyan jó módban élhess, mit a szomszéd.

De ha belegondolsz, miért olyan jó kocsival iskolába menni, Ahelyett, hogy sétálnál, vagy a buszon a haverjaiddal utaznál? Lehet, hogy az a gyerekek mindent megkap, de nem biztos, hogy vannak barátai, akikre számíthat, és ő bármijét odaadná hogy legyenek neki. Velem is ez volt, voltam egy halom, országban, amire vágytam azt megkaptam, de még mindig alig vannak barátaim, nincs kivel megosztanom az élményeimet, hidd el, ez is ugyanolyan rossz. A családban a szeretet a legfontosabb, nem a 3autó.

2010. szept. 27. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!