Ebben a tollbetétben levő tintának miért csak az 1/5-e távozott rendeltetésszerűen a golyón keresztül míg a többi nem jön lejjebb?
2022. aug. 18. 17:05
1/6 TappancsMancs válasza:
Egyik lehetőség, hogy felfelé volt tárolva és a tinta visszafolyt. Másik amit már tapasztaltam, hogy kifogyott és a tinta csak egy vékony rétegben fel van tapadva a cső falára.
2/6 anonim válasza:
Le is eshetett a toll, vagy simán lehet gyenge minőségű a betét.
3/6 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldani.
Egy tűvel óvatosan lejjebb nyomtam a dugót a betét felső részén, ami tolta maga előtt a tintát egészen a toll fejéig és most már újra lehet írni vele.
Köszi a válaszokat!
2022. aug. 18. 19:55
5/6 anonim válasza:
Örülök, hogy sikerült megoldani a problémát. Bár elkéstem a válasszal.
Én ilyen esetben kerékpár-pumpát szoktam a betét végébe dugni, és és némi nyomással ösztökélem lefelé a tintát. ( Néha sikerül.)
6/6 anonim válasza:
Vegyetek űrtoll-betétet, az eleve tartalmazza a pumpát is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!