Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha megnézek egy filmet,...

Ha megnézek egy filmet, mondjuk az Oscart vagy az 57-es utast (teljesen mindegy), és az abban szereplő színészek összes filmjét megnézem, majd az azokban szereplők összes filmjét is megnézem (és így tovább), akkor hány filmet kell megnézzek?

Figyelt kérdés
2022. júl. 20. 21:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Most tényleg azon lamentálsz, hogy találtál valamit amire nem érvényes a pareto elv? Igen, senki se mondta hogy mindenre érvényes, és se nki se mondta hogy biztos ide is jó lesz.
2022. júl. 25. 07:33
 22/22 TappancsMancs ***** válasza:
53%

Olvasd át talán újra, nem egy dologról van szó. Volt példa, egyébként nem egy péda. A példa jelentése is interneten elérhető. :)

Másik... Keress rá, hogy mennyire nem fogadják el. Nem én mondom. Keress rá. Persze nekem mindegy, hogy utánanézel-e, az a te dolgod.

Harmadi, hogy mutass - bár nekem annyira nem fontos - nézz utána, vajon van-e 1000 db-os vizsgálat róla? Ha nincs, akkor nem megalapotott. Legalábbis szerintem. Ha neked elég az a kb 10 példa, amit mindenhol írnak az a te dolgod.

Hány százalékban érvényes? Erre ha tudsz korrekt forrást az a hasznos. Szerintem nem fogsz mutatni, de nyilván nem biztos, csak szerintem.

A kérdező meg eldönti magának, szintén ahogy akarja.

2022. júl. 25. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!