Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mivel lehet az ecetet lemosni?

Mivel lehet az ecetet lemosni?

Figyelt kérdés

Nekem nem jön le:

- szappannal

- meleg vízzel

- szódabikarbónával

2022. júl. 19. 14:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

MIRÖL AKAROD LEMOSNI????

Egyébként az ecetet a sima víz oldja, az elég a lemosáshoz. Ha szappant is használsz, akkor garantáltan lemosódik

2022. júl. 19. 14:31
 2/18 anonim ***** válasza:
92%

Az ecet kiválóan oldódik tiszta vízben, azzal le kell jönnie.

Viszont ha olyan felületed van (olyan anyagú), amit meg tud marni az ecet, és meg is marta, akkor elhiszem hogy nem tudod lemosni a marásnyomot szappannal sem, és nem is fogod tudni semmivel sem lemosni.

2022. júl. 19. 14:35
 3/18 A kérdező kommentje:

Nekem se vízzel se szappannal nem jön le.

Kezemről van szó, de gondoltam, hogy ez lényegtelen. Nyilván a rántottát se lehet tojássá vissza alakítani, ezzel tisztában vagyok.

Lehetséges, hogy a túlságosan vízköves víz tehet érte?

Vagy még a szappan típusára is tudok gondolni, mert tapasztalatom az, hogy különböző típusú szappanok vannak.

2022. júl. 19. 14:41
 4/18 anonim ***** válasza:
39%
Ultra Derm.
2022. júl. 19. 14:42
 5/18 anonim ***** válasza:
89%

"Nekem se vízzel se szappannal nem jön le."

A kezedről? Olyan nincs. A szagát érezheted még utána egy darabig, de fél-egy óra után már az is olyan halovány, hogy csak akkor érzed, ha érezni is akarod.

2022. júl. 19. 15:15
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Legfeljebb a szaga van a kezeden....

Vagy honnan gondolod?

2022. júl. 19. 16:02
 7/18 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Ja. A bőrbe sajnos kicsit beiívódik. Én is tapasztaltam már. Kis idő és eltűnik. :)
2022. júl. 19. 17:30
 8/18 A kérdező kommentje:

"Olyan nincs." - Immár harmadszor írom le, hogy ezt tapasztalom. Nincs szükségem arra, hogy a tényeket megkérdőjelezze bárki is!

Ragad a kezem - Innen - nem gondolom, hanem - tapasztalom. És nem más miatt ragad.

2022. júl. 19. 18:46
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem ecetbazisu sziloplasztrol van szo? Az ecet eleve nem is ragad.
2022. júl. 19. 19:01
 10/18 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Próbáld másik szappannal, meg áztasd ki a kezedet alaposan. A ragacs az valami összhatás lehet, mert az ecetszag nekem is megmarad a kezemen, ez tapasztalat és az még önmagában nem ragad. Ezért inkább citromsavval vízkőoldózok, az nem ilyen és a szaga sem annyira irritáló mint az ecetnek.
2022. júl. 19. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!