Mivel lehet az ecetet lemosni?
Nekem nem jön le:
- szappannal
- meleg vízzel
- szódabikarbónával
MIRÖL AKAROD LEMOSNI????
Egyébként az ecetet a sima víz oldja, az elég a lemosáshoz. Ha szappant is használsz, akkor garantáltan lemosódik
Az ecet kiválóan oldódik tiszta vízben, azzal le kell jönnie.
Viszont ha olyan felületed van (olyan anyagú), amit meg tud marni az ecet, és meg is marta, akkor elhiszem hogy nem tudod lemosni a marásnyomot szappannal sem, és nem is fogod tudni semmivel sem lemosni.
Nekem se vízzel se szappannal nem jön le.
Kezemről van szó, de gondoltam, hogy ez lényegtelen. Nyilván a rántottát se lehet tojássá vissza alakítani, ezzel tisztában vagyok.
Lehetséges, hogy a túlságosan vízköves víz tehet érte?
Vagy még a szappan típusára is tudok gondolni, mert tapasztalatom az, hogy különböző típusú szappanok vannak.
"Nekem se vízzel se szappannal nem jön le."
A kezedről? Olyan nincs. A szagát érezheted még utána egy darabig, de fél-egy óra után már az is olyan halovány, hogy csak akkor érzed, ha érezni is akarod.
Legfeljebb a szaga van a kezeden....
Vagy honnan gondolod?
"Olyan nincs." - Immár harmadszor írom le, hogy ezt tapasztalom. Nincs szükségem arra, hogy a tényeket megkérdőjelezze bárki is!
Ragad a kezem - Innen - nem gondolom, hanem - tapasztalom. És nem más miatt ragad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!