Ez tényleg igaz h ha a zsidók nem találják fel a tranzisztort akkor a mai napig nem lenne? XD
Figyelt kérdés
Hogy lehet valaki ennyire hülye?2010. szept. 21. 00:23
11/12 anonim válasza:
Elektrotechnikus létemre nekem nem úgy rémlik, nem azt tanították, hogy Zsidó lett volna Walter Brattain. De kit érdekel, hogy milyen nemzetiségű, ha valóban tesz az emberiségért?! Szerintem ezt kellene bele vésni minden gyereknek a fejébe már iskolában. Szerintem a vallás sokkal mérgezőbb dolog, mint a nemzeti hovatartozás...Nem csak az Allah buz1kat, a katol1kus vezetőket is irtani kéne, mert totál félre vezetik ezt a szerencsétlen buta népet. Már el nézést kérek mindenkitől.
12/12 anonim válasza:
Már az is ferdítés hogy milyen vallású, mert a zsidó az elsősorban származást jelent. :) ( meg egy kasztot is.. ) Jaj ne.. ezt leírtam? vagy csak úgy emlékeztem, hogy leírtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!