Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Hogyan találjak meg egy...

Hogyan találjak meg egy elveszett tárgyat? Egy számomra nagyon fontos tárgyat elvesztettem. Olyan speciális keresési módokra gondolok, ami garantáltan működik.

Figyelt kérdés
Sajnos nem jártam agykontrollra, így nem ismerem a 3 ujj technikát, de valami hasonlóra gondolok.
2009. aug. 14. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Én visszamegyek oda ahol utoljára láttam. Onnan általában eszembe jut, hogy a köv. pillanatban hová mentem... és akkor általában ott is van.
2009. aug. 14. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
Agykontrollal. Ez majdnem 100 %-os. Ehhez azonban ismerned kellene a technikát. Megvannak hozzá a könyvek. Én ezzel a módszerrel keresek parkolót és mindig sikerül!
2009. aug. 14. 19:21
 3/6 anonim válasza:
38%
Esetleg ha iwiw-tag vagy, tedd fel az üzenőfalra, és kérd meg, hogy rakják fel a te ismerőseid is. Így nagyon sok emberhez eljut a dolog.
2009. aug. 14. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Google. Amit az nem talál meg, az nincs :D
2009. aug. 14. 20:40
 5/6 anonim ***** válasza:

egy könyvemben olvastam nekem bevált:

egy papírra írd fel az elveszett tárgy nevét, és a tulajdonságot. tenyeredre rakd a papírt írással felfelé és mondd 3-szor: kutató kisegér. majd hirtelen gyűrd össze a papírt, a markodban tartva kezdj el járkálni ott ahol utoljára láttad.

lehet hogy hülyeségnek tartod, de nekem bejött;) sok sikert

2009. aug. 19. 22:53
 6/6 anonim ***** válasza:
No nem mondom:egyeseknek van humorérzékük.Gratulálok nekik.Neked meg a megtaláláshoz.Vagy már tulhaladott?
2010. márc. 16. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!