? Fejkéreg, hallás...
Vannak hangok, amik irritálnak. Nem mindig volt így. Van egy természetben előforduló hang, amit igen szerettem, és most nem bírom hallgatni. A tüneteket, ahogyan érzékelem nem írom le, mert ez nem olyan jelenség, amit csak úgy elfogadnátok, mert tényleg nem hétköznapi. A lényeg, hogy kívánnám megtalálni, hogy pontosan mi a felelős azért, hogy egyes hangokat túl erősen érzékelek, tehát a fejkéreg vagy fül melyik része lehet felelős ezért? Akár találgatást LOGIKAI ÚTON-MÓDON!!! is szívesen olvasok. És nyilván megtalálni a módját a regenerálódásra. (Annyi biztos, hogy az igen huzamos felettébb kínzó éhezés - amiken átmentem - felelős ezért (túlnyomó részt).
Nem, nem érdekel a pszichológia. Ezt most leírtam ide, tehát nem kell hozzászólások tömkelegével "de igen"-ezni. Köszöntem!
A hasznos válaszokat előre is köszönöm!
Te egy igen speciális hallásprobléma okát, folyamatát, pláne megváltoztatását szeretnéd itt megtalálni. Ki talán nem zárnám, de gyakorlatilag ez nem fog bekövetkezni. Ennek oka pedig az, hogy egy olyan problémáról kérdezel, amire feltehetően hallásszakértők egy része is feltehetően "fogalmam sincs" választ ad.
Ezért gyanítom, erre megoldás akkor találsz, ha módszeresen próbálsz fülorvosokat meggyőzni, hogy foglalkozzanak a problémáddal. Ez a mai magyar egészségügyben szinte lehetetlen feladat, sajnos azonban más út nincs. Hinni lehet benne, de nincs. Ha nagyon zavar, akkor lesz motivációd, hogy (akár reménytelenül) keresgélj az interneten, ha meg nem, akkor felejtsd el, mert jobbat nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!