Ha listázod nekem az összes létező fajt mindegyik konkrét egyedszámával együtt, akkor kiszámolom.
2022. jún. 13. 07:31
3/10 anonim válasza:
Lábak, pl.: a csernobili 6 lábú kiskutya és társai által.
2022. jún. 13. 08:28
4/10 Kólauborkával válasza:
Én is lábakra szavaznék. Szemből majdnem mindennek “csak” 2 van, lábból 2+ mindennek, ami mozog, kivéve a csigát meg a kígyót…
2022. jún. 13. 10:38
5/10 anonim válasza:
A vízi élőlények eleve sokkal többen vannak, mint a szárazföldiek. Ott meg ugye aemelyiknek nem kell láb.
2022. jún. 13. 10:49
6/10 Kólauborkával válasza:
Az jogos, valamiért a vízi lényeket kihagytam, de pl. rákoknak van annyi lába, hogy jut abból a halaknak is, ott is vannak ilyen százlábú csodák….
2022. jún. 13. 10:52
7/10 bollocks válasza:
A választ leginkább az befolyásolja, hogy a rovarok összetett szemeit egynek vagy sok aprónak tekintjük, utóbbi esetben jóval több szemük van, mint lábuk, és az egyedszámuk miatt valószínűleg meg is van a nyertes.
2022. jún. 13. 11:03
8/10 uyscuti válasza:
A lábakon lévő tyúkszemeket is lehet számolni?
2022. jún. 13. 17:48
9/10 anonim válasza:
A hangyáknak szerintem egymaguk van annyi lábuk mint minden másnak a Földön együttvéve, ezen felül eleve a rovarokból és hasonló állatokból (pl. pók - jó mondjuk nekik pont szemük is nyolc van) él a legtöbb a bolygón. Ezen felül az emlősök jelentős részének a kutyától az antilopig négy lába van de csak két szeme. Kétéltűeknek és hüllőknek (béka, gyík, krokodil) szintúgy négy láb de csak feleannyi szem - persze a kígyók meg 2 szem és 0 láb, de egymaguk kevesek ezt ellensúlyozni.
Az emberek, madarak, egyes emlősök ki is hagyhatóak mivel ugyanannyi a szemük mint a lábuk, tehát maradnak a vízi élőlények, ahol ugyan tény hogy a legtöbbnek nincs lába, de szeme a többségnek csak kettő van (meg olyan is van ami olyan mélyen él hogy szeme sincs), míg a már említett hangyáknál és egyéb rovaroknál egy egyed háromszor ennyit ellensúlyoz, mivel hat lába van jó esetben. Szerintem ez alapján tuti a lábak vannak többségben. A 7-es válasza viszont jogos, mert egy légynek például tudjuk milyen az összetett szeme, és belőlük is jó sok van...
2022. jún. 13. 23:17
10/10 Senior Séf válasza:
A FÖLDÖN mindenképpen lábból van több, hiszen azt eleve ott használjuk. A szemünket meg nemigen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!