Mit lehet készíteni erjesztett gabona szemekből készült tartós kenyérből?
Uborkás szendvicset sok sajtkrémmel
Másra nem jó
Valami zöldfűszeres tojással el tudnám képzelni. Ki lehet sütni bundás kenyér szerűen csak kevés olajon vagy ez is olyan, mint a szivacs és egy decit felszív?
Nem is értem minek vettem meg, tök undorító! :D
Én szeretem :-) Sima szendvicsnek szoktam enni. Érdemes többször is kóstolgatni, próbálgatni, mert az agy az ismerős ízeket, állagot azonosítja finomnak, szóval ennek a kenyérnek is javulnak az esélyei, ha már nem lesz számodra újdonság. Akár 10 próbálkozás is kellhet, mire ízleni fog, szóval egyelőre ne add fel.
Ha megpróbálnád bundáskenyérnek, nem hiszem, hogy olyan sok olajat felszívna, hiszen elég tömör alapból. De én amúgy a bundáskenyeret is csak olajjal kikent serpenyőben sütöm, nem bő olajban. Kicsit más lesz, de finom. Mindenképpen kicsi adagokkal próbálj ki különböző elkészítési módokat, nehogy egy nagy kupac számodra élvezhetetlen bundáskenyérrel végezd.
Próbáltam még úgy, hogy kisebb darabokra törtem egy szeletet, kevés olajon serpenyőben ropogósra pirítottam és krémleves tetejére szórtam (mintha levesgyöngy lenne). De ha nem jók a fogaid, akkor ne próbáld ki, elég kemény lett, úgy rémlik. Persze lehet hagyni ázni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!